Eduard Gheorghiu: Rareș Mănescu, Grinch-ul nevăzut

0
61

Domnule Primar Rares Mănescu, si anul acesta ne-ați furat Crăciunul, si in acest an ne arătați ca nu va pasa de cetățeni, si in acest an ne lăsați fara luminițele de Crăciun, fara ornamentele de sărbătoare care împodobesc orașul, mai puțin in sectorul nostru zsi in acest an nu o sa faceti nimic pentru cetățeni, si in acest an sunteți dovada vie a faptului ca nu sunteți alături noi.
Nu sunteți alături de noi, nu ati fost si acum si e prea târziu sa mai fiți, ati pozat indiferenta, neputința si nici măcar nu ati fost in stare sa mimati ca va pasa de acest sector. 
Ati picat la toate probele:

Competenta – Picat
Interes – Picat
Realizări – 0

12310495_888971287819042_6240501753033263893_n


Proiecte nefinalizte, străzi neasfaltate, autorizații acordate suspect pe spații verzi, pe zone de protecție sanitara, blocuri nereabilitate Un record negativ greu de egalat.
Domnule Grinch, da ce va facut Crăciunul ? Nu ati avut destule trenulețe cand erați mic? Probabil nu sunteți de sărbători in sector, ce probabil, ca nu sunteți deloc in sector, ocupat mereu cu „comisiile” de la Bruxelles ati uitat definitiv de noi, de sector. 
Domnule Grinch, nu erau bani de beculețe ? 
Mai rupeati din alea 17 mil de EUR cat ati dat pentru parcul Drumul Taberei, mai rupeati din bani alocați pe spațiile verzi, 25 mil EUR la spații verzi cred ca banii sau dus pe „jumuleala”, ca de plantat ioc.
Domnule Grinch, unde sunt ornamentele de sărbători ? Sa fim sectorul nevăzut, asa vreți sa ajungem, sa aveți o continuare la titulatura care sunteți deja nominalizat, „Primarul care nu este din sectorul nevăzut”.
Acum va rog ca nu cumva într-un exces de zel(?) sa ornați parcurile si străzile de sarbatoare.
Fiți Grinch pana la capăt. Rămâneți indiferent, nepăsător si incapabil pana la capăt, fiți statornic „valorilor” morale pe care le promovați, ramaneti același primar invizibil, si noi o sa ne gândim la Dvs. ca la Grinch primarul care ne-a furat sărbătoarea Crăciunului pe durata mandatului sau.

Eduard Gheorghiu

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns