Eduard Gheorghiu: Propaganda preelectorala în Sectorul 6, ÎNTRE MIT SI LEGENDA URBANA

0
252
Vreau sa va aduc la cunoștința Dvs. Domnule Horia Mironescu, ca toate activitățile pe care le întreprindeti pe raza sectorului 6, in calitate de viitor candidat la functia de PRIMAR AL SECTORULUI 6, curățenia, asfaltarea aleilor, reabilitarea străzilor nu sunt meritul dumneavoastră.
ADP nu este o firma angajata de Dvs.Domnule Mironescu este o direcție a Administrației Locale sector 6, prin denumire se exemplifica atribuțiile ei, Administrația Domeniului PUBLIC S 6.
Nu depuneti nici un efort financiar Domnule Mironescu, sunt banii noștrii ai cetățenilor, sunt problemele care trebuiau rezolvate deja de actualul primar Dl Rares Mănescu, prietenul dumneavostra.

Propaganda preelectorala făcută de Dvs. Domnule MIRONESCU ar trebui trecută la LEGENDE URBANE.

1549406_875920062457498_2702709911105619201_n

Grădinița 142 „ABINUTELE”- Hotarâre de Guvern Nr. 300 din 2007, cu punere in aplicare de la publicare, mai exact Martie 2007, banii sunt alocați de 8 ani de la BUGETUL DE STAT si ea se face acum, care este meritul Dvs. Domnule Mironescu ? Care este motivul pentru care participați la deschidere, in ce calitate? Ahaa, o sa aveți grija sa …… Sa ce ? Ce spune asta, cum va clasifica gestul de a merge undeva, unde nu aveți nici un merit. Ca sa fiu si mai clar o sa va citez din lirica urbană:

Si de ninge si de ploua
Avem grădinița noua
Si nu v-o datoram voua!
( Domnilor Mănescu si Mironescu)

Străzile care sunt menționate in sloganul deja vehiculat cu atâta intensitate, ” Promit sa fac…. „nu faceți nimic, sunt trecute, atenție, in Hotărâri ale Consilului sector 6 din anul 2013,se găsesc pe internet proiectele de amenajare si anexele pentu fiecare reabilitare, cu cote, avize si restul.
Si Dvs. Domnule Mironescu va alocati meritele si ma induceti pe mine in eroare ca sa va votez, pentru ceva ce trebuia deja facut de 2 ANI.

Obiectivele Domnului Mironescu :
Teren sport Aleea Bistra, e spațiu verde pentru numele Domnului cum sa faceți ceva pe spațiul verde, continuați ce a facut si face Dl Mănescu, autorizații de construcție si amplasare pe spațiul verde, ESTE ILEGAL.
Cuvantul lege înseamnă ceva pentru Dvs?

Teren sport zona Favorit: E SPATIU VERDEEEEE.

Parcări strada Moinesti: Cunoaște-ți zona? Odată mi-ați spus ca știți tot ce mișca in sector, strada e fixa, imobila, nemișcată.
Alta aberație electorală. Nu merg făcute nici in spic, nici in plic, cei care locuiesc in zona știu despre ce este vorba. Nu exista soluție tehnica, practica.
Promitem acum si uitam după.

Reabilitarea blocurilor.
Aici e ca in box mi-ați dat o lovitura sub nivelul admis mie, am sărit pe calcaie si mi-am revenit.
Dar cetățenilor la care le dați speranțe, cu ei cum rămâne? Domnule Mironescu
Primarul actual Dl Mănescu nu a fost in stare sa termine 50 de blocuri de reabilitat din totalul de 300. Si ce este cel mai trist ? Unde sunt banii pentru astea 50 de blocuri ca ele sunt trecute in hotărârile de consiliu ale primăriei din mandatul trecut. Unde ?????
Hotărârile de consiliu ale administrație locale au caracter de lege pe plan local Domnule deputat Horia Mironescu. Iar ajungem la cuvântul LEGE.
Cand se aloca banii prin hotarâre bani deja sunt, exista fizic, psihic, metafizic, SUNT BANII.
De ce nu sunt terminate blocurile? Ce sa facut cu banii alocati ?
Răspundeți la aceasta întrebare, va rog .

Campanie preelectorala cu angajații primăriei.
Ce mesaj transmiteți cand mergeți prin sector cu aceștia? Sunt in timpul programului ? I-ați închiriat ?
Sunt in concediu, cu plata fără plata ?
Au in fisa postului plimbarea preelectorala ?
Răspuns …..? Ca la CNN ” no comment „.

Care este mesajul care i-l transmiteți? Ce sa înțeleg eu din acțiunile Dvs? Ce sa înțeleagă Organizația de Tineret Liberala, ca sunteți un exemplu de urmat ? Ca promovați, demagogia de proasta calitate, inducerea in eroare, care sunt valorile la care va raportați ?
Sunteți creștin, sunt oameni in sector, răspundeți de ei, de locul in care trăiesc, de locul in care locuiesc, de caldura căminului lor, de siguranța copiilor lor, de sănătatea lor, de locul unde se joaca copii lor.

Nu promiteți nimic pentru ca Dvs. Domnule Mironescu nu faceți nimic. Si ca si prietenul, colegul si seful Dvs. de partid Dl. Rareș Mănescu, nu va pasa de nimic.

Din păcate, nu sunt cârcotaș, sunt realist.

 

Lasă un răspuns