Eduard Gheorghiu: Domnului Mironescu, cîteva semnalari (n.r. ? Ciupacabra știe ! )

0
37

Domnului Mironescu,

Domnule Mironescu ieri si azi in cadrul unei postări v-am semnalat câteva probleme legate de zona Piata Drumul Taberei, una dintre ele este parcarea din fata pieței.
Parcare plină de chioșcuri, corturi, comercianți de tot felul care dau zonei un aspect de târg de provincie, murdar si insalubru.

33bb3db8-2f0f-e411-80c6-001d096b0111_large_
De asemeni va spuneam ca răspunzător este POPESCU ROBERTINO Directorul Administrației Pietelor sector 6 cel cu care erați împreuna ieri in vizita din zona Pieței.
Astăzi in urma vizitei Dvs. surpriza sa mai amplasat un chioșc.
Cum se interpretează aceasta acțiune?

 

Problema prezentată nu reprezenta nimic pentru Dvs., locurile de parcare sunt suficiente in sector, știu ca problema parcărilor este stringenta in oricare sector, sau la 6 suntem pe plus parcările ?

In postarea trecută va spuneam ca POPESCU ROBERTINO nu are coloana vertebrală, remarc ca si la secțiunea tupeu sta remarcabil.

Fiind cu Dvs in vizita in zona Pieței Drumul Taberei, bănuiesc ca face parte din staful Dvs. de campanie.


De aceea va rog sa îmi răspundeți si mie la întrebarea cu amplasarile din zona, unele chiar ilegale( construcție pe spațiul verde ), cine este răspunzător si ce măsurii

Eduard Gheorghiu

Postarea anterioara :

Domnule Mironescu,
Sinucidere sau Execuție politica?

Ati executat o vizita in zona Piata Drumul Taberei, in vederea stabiliri unui contact cu cetățeni din zona.
Cand colo surpriza, langa dumneavoastră se afla Dl. Poescu Robertino Director al Administrației Pietelor Sector 6. Un fel de Ciupacabra al Pietelor slab pregătit, cu probleme mari de coloana din cauza poziției pe care o are, sta mereu aplecat aduce câteodată a contorsionist care nu mai are coloana vertebrală.
Încă odată nu cred ca sunteți familiarizat cu problemele zonei cu toate ca ați zis ca știți tot ce mișca in sector, cred ca problemele astea nu mișcau sau erau in unghiul mort.

Sa va spun eu câteva:
– autorizații de amplasare pe spațiul verde. (Ciupacabra știe)
– autorizații de amplasare pe cai de acces. ( tot Ciupacabra)
– schimbarea destinației parcării din fata pieței, limitarea ei prin amplasarea a tot felul de căbănuțe, tonete si standuri, generând un comerț haotic si fără discernământ fără a mai pune la socoteala igiena precară din zona.

12115837_869834496399388_8186079788120945992_n
De toate acestea este răspunzător Dl. Robertino Popescu si Dl Dina Sorin, Eminenta Cenușie a primăriei sector 6 si Arhitectul șef al viitorului Bera Marcel, bine ar mai fi Rareș Mănescu de ne bate prin neprezentare( ceva ce tine de trenuri si locomotive)

Trecem mai departe la zona pieței: Piata Drumul Taberei 1 are o autorizație de construcție care nu sa mai vrut a fi prelungita, motive necunoscute.
Mazarinul primăriei Dl Dina Sorin ( o foaie nu cade din raft fără ca el sa știe) nu a vrut, motive necunoscute, se pot clasa la dosare neelucidate.
Bine supoziții sunt ca a venit un migrant sa ii dea nu știu câte cămile, barili sau nisip topit, vorbe nu fapte, fără fapte bârfe doar.
Bine ar mai fi si Dl Bera Marcel da nu e de vina, mereu ocupat sa bage bila neagră la mijloc a pierdut atribuțiile din vedere si oricum obosit rău săracul, face la drumuri între etaje la primărie, nu e ușor sa cabori si sa urci între etajul 1 si 3.

Acum legat de Piata Drumul Taberei 2 cea care arată ca o hala ( blonda care vorbea cu Dvs așa spunea)va semnalez următorele probleme:
– construcția nu a respectat certificatul de urbanism
– construcția nu a respectat autorizația de construcție
– autorizația de construcție ( o gluma)data pe ” modernizare clădire existenta” nu exista nici o clădire.
– construcția limitează calea de acces, ma refer la acces, pompieri si salvare.
Oricum aici nu va recomand sa întrebați Dl Dina Sorin este afectiv legat de piata asta, e ca si copilul lui, un proiect de suflet ca in familie.

Poate îmi răspundeți si mie legat de aspectele sesizate, când aveți Dvs timp.
Dacă timpul nu va permite nu este nici o problema.
Facem un mic exercitiu de imaginație, va rog sa va imaginati intrarea in piata( m-a refer la aia nemodernizata din cauze obscure) in fata aveți peretele acela verde din prelata cu poze de fructe si legume.
Acum este nevoie de imaginație , încercați sa vedeți pozele celor 4 muschetari Bera, Dina, Popescu si Mănescu cu interbari si nelămuriri, pe o suprafața de 300 mp luminata seara, văzuta si din autobuz, mașinii chiar si din elicopter.

Revin la prima întrebare va sinucideți politic sau sunteți executat?

Eduard Gheorghiu

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns