E de rău ! Pînă si în oficiosul varano-pesedist Jurnalul National, penalul Mutu este ridiculizat „La Bucureşti, Mutu strigă: Cristi! Bă, Cristi!”

0
267

Ca de obicei, candidaţii la alegerile locale au furat startul în campanie şi au început deja să se promoveze. Nici n-a început campania şi o parte din candidaţi provoacă stupefacţie sau chicote cu campaniile lor. Bucureştenii aspiranţi la primărie conduc detaşat cu mesaje de campanie pur şi simplu stupide. Spre deosebire de candidaţii din provincie, cei din Capitală mai dau şi bani grei unor consultanţi care-i fac de râs în faţa alegătorilor.

Ultima ispravă de campanie îi aparţine senatorului Gabriel Mutu, candidatul social-democrat pentru Primăria Sectorului 6. Iniţial, Mutu a ales un slogan foarte banal, anume „Alături de tine”. Apoi, lui sau unui consilier i s-a părut că este nevoie de ceva mai percutant, care să rămână în mintea potenţialului alegător, iar rezultatul este de-a dreptul minune dumnezeiască: „Mutu VORBEŞTE!”. Pe contul său de Facebook apar în serie imagini cu figura lui, oximoronicul slogan şi diverse mesaje cu ce le pregăteşte el locuitorilor din Sectorul 6, făcând din senator cel mai palavragiu dintre muţi. În goana după notorietate, Mutu nu s-a oprit aici.

la-bucuresti-mutu-striga-cristi-ba-cristi-18528323


Cum Sf. Valentin se apropie, iar romantismul cuplurilor se amplifică subit, Mutu s-a gândit să lanseze o invitaţie la căsătorie pentru o zi. „Indiferent de vârstă, dacă îți iubeşti partenerul şi vrei să te căsătoreşti pentru o zi, vino alături de noi să oficiem iubirea. Masa şi dansul vor avea loc la Asociația „Gabriel Mutu Alături de tine” (…) Gabriel Mutu oficiază căsătoriile şi premiază cele mai frumoase declarații de dragoste. Celebrează iubirea alături de noi!”, a anunţat Mutu. Din fericire, nefiind ales încă, Mutu nu poate oficia căsătorii pe bune, aşa că nimic nu este ireparabil.

mai mult la :  http://jurnalul.ro/stiri/politica/la-bucuresti-mutu-striga-cristi-ba-cristi-707275.html

Lasă un răspuns