Duba’i gata ! Fostul primar Rareş Mănescu, vizat într-un dosar de abuz în serviciu

0
14

Fostul primar al Sectorului 6 al Capitalei, Rareş Mănescu, este vizat de un dosar penal pentru presupuse fapte de abuz în serviciu privind emiterea unei autorizaţii de construcţie în cazul unui complex rezidenţial, ancheta fiind redeschisă, marţi, de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 6.

Judecătoria Sectorului 6 a decis, marţi, confirmarea redeschiderii urmării penale într-un dosar penal în care sunt vizaţi fostul primar din Sectorul 6 al Capitalei, Rareş Mănescu, Gheorghe Florică, fost funcţionar în cadrul Primăriei, şi Marcel Constantin Bera, fost arhitect şef al instituţiei. Confirmarea redeschiderii urmăririi penale a fost dată de instanţă după aproape opt luni de când Parchetul Judecătoriei Sector 6 a făcut solicitare.

„În temeiul art. 335 alin.4 C.pr.pen. confirmă ordonanţa de redeschidere a urmăririi penale nr. 683/II-2/2015 din 16.11.2015 dispusă de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Trimite dosarul organului de urmărire penală în vederea continuării urmăririi penale. Conform art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi 28.06.2016”, se arată în decizia instanţei.

Oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au declarat pentru MEDIAFAX că în acest caz este începută urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu ce ar fi fost săvârşite prin modul în care s-a acordat autorizaţie de construcţie semnată pentru un complex rezidenţial pe strada Valea Doftanei din Sectorul 6.

rares_manescu_58361800

http://www.gandul.info/politica/fostul-primar-rares-manescu-vizat-intr-un-dosar-de-abuz-in-serviciu-15511445

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns