Drumul Taberei, Valea Ialomitei. Asfaltare pe ploaie în sectorul primarului Rareş Mănescu. VIDEO

0
15

Muncitorii au asfaltat pe ploaie în sectorul 6, stăpânit de primarul liberal Rareş Mănescu. În cartierul Drumul Taberei localnicii s-au obişnuit cu noroaiele. Nici în cartierul Militari lucrurile nu stau altfel. Oamenii îşi fac loc cu greu printre bălţile care au pus stăpânire pe străzi. Uitaţi de edili, ei spun că nu se mai aşteaptă la nimic bun de la autorităţi.
„Uitaţi utilajele cum stau degeaba! Ieri, pe ploaie torenţială, lucrau toate! Dar toate! Astăzi, când vremea e mult mai bună decât ieri, nu se lucrează nimic! Au pus ieri asfalt electoral, care să dureze şase luni maximum! Până la alegerile locale!”, a declarat un localnic.

Şantierul de lângă piaţa Valea Ialomiţei e gol. Doar un paznic zace în baraca lui de doar un metru pătrat, potrivit România TV.

În celălalt capăt al sectorului 6, strada Mărgelelor arată ca o uliţă de ţară. Localnicii şi-au reparat-o singuri, dar s-a găsit imediat cineva care s-o strice.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=-gcTZHbViDg[/embedyt]

„Noi am asfaltat-o acum 9 ani, când ne-am făcut casele. Trei vecini. Pe banii noştri! Ilegal, evidentl! Era un drum de ţară normal! În 2014, când s-a terminat blocul ăsta frumos… S-au racordat cu o firmă particulară care a făcut ce-a făcut şi după aia au lăsat aşa”, a precizat o localnică

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns