Drumul Taberei se redeschide în două luni

0
56

drumultaberei_04074500

Constructorii Metroului de Drumul Taberei lucrează la refacerea covorului asfaltic de suprafaţă şi vor termina treaba în două luni, potrivit Metrorex. Practic, de anul viitor, Drumul Taberei, între Răzoare şi Moghioroş, se redeschide pe trei benzi circulaţiei autovehiculelor.

Metrou de Drumul Taberei Constructorii Magistralei 5 de Metrou Drumul Taberei-Eroilor lucrează la refacerea covorului asfaltic de la suprafaţă, urmând ca strada Drumul Taberei, între Răzoare şi Moghioroş, să fie redată ciculaţiei pe toată suprafaţa, trei benzi pe sens.

„După problemele pe care le-am avut cu Astaldi în acest an, lucrurile au revenit la normal. Lucrările sunt în grafic, în două luni, până la sfârşitul anului, se reface şoseaua, o redăm circulaţiei normale”, spune Radu.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/drumul-taberei-se-redeschide-in-doua-luni_90082.html#ixzz3Hj07drR3

Lasă un răspuns