Drumul Taberei a rămas fără deputat, după vacantarea mandatului …

1
160


Plenul Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali, anunţă România TV. Astfel, Colegiul 25 din Capitală, reprezentat de cartierul Drumul Taberei, a rămas fără deputat.

Comisia juridică a Camerei a aprobat încă de marţi hotărârea prin care deputaţii vor lua act de încetarea mandatului acestuia.

„Plenul va da o hotărâre prin care să constate încetarea de drept a mandatului pentru că domnul Gigi Becali și-a pierdut drepturile electorale prin hotărâre judecătorească. Trebuie să fie îndeplinite două condiții când o aprobi: cvorum de jumătate plus 1 din total, să fie prezenți și din cei prezenți, jumătate plus 1 să voteze pentru", a precizat deputatul PSD Eugen Nicolicea, citat de b1.ro.

Preşedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciucă, a precizat că decizia ÎCCJ, privind condamarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare şi interzicerea drepturilor electorale pentru cinci ani, este una definitivă şi irevocabilă și nu poate fi comentată de membrii comisiei.

Drumul Taberei a rămas fără deputat, după vacantarea mandatului

1 COMENTARIU

  1. Din pacate Dumul Taberei la fel ca multe alte artere bucurestene au suferit o degradare teptata de la an la an pana ce au ajuns in faza de azi cand ai nevoie de o masina offroad pentru a trece cu brio pe acolo.
    Am inteles ca Oprescu are o intelegere cu cei de la loterie vezi stirea aici:
    http://www.loto49.ro/2014/tragerea-loto-duminica-12-octombrie-2014.php
    prin care aceasta din urma va dona 16% din incasari petru a reface mai multe artere bucurestene inainte de venirea iernii.

Lasă un răspuns