Drept la replica. Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 „Mă văd nevoit să dau un drept la replică unui domn habarnist”

0
414

Gabriel Mutu : „Dragi prieteni,

Mă văd nevoit să dau un drept la replică unui domn habarnist.

Văd că, mai nou, președintele habarnist al PNL Sector 6 se folosește de structurile centrale ale partidului, pentru a promova minciuni.

Le reamintesc celor din Partidul Național Liberal că neputința la care face referire colegul lor, Cornel Pieptea, nu face decât să îi ridiculizeze și mai mult, având în vedere că fostul primar liberal, Rareș Mănescu nu a fost capabil să scrie niciun proiect pentru nimic. Nu a scris proiecte pentru reabilitare termică, nici pentru infrastructură, nici pentru spațiile verzi din sector, ba, mai mult, pe cele puse în operă, le-a distrus complet, iar administrația locală a fost nevoită să dea banii înapoi.

Îi transmit habarnistului Pieptea că eu am reușit, în calitate de primar, în ultimul an și 10 luni să înregistrez peste 742 de dosare complete pentru reabilitarea termică, din care peste 424 de dosare deja urmează procedurile legale pentru a intra în faza de execuție.

Îi reamintesc domnului habarnist Pieptea și că atunci când se lansează în acuzații, să se uite în propria ogradă și la funcțiile deținute în trecut de dumnealui: director al ADPDU Sector 6, deputat și viceprimar al Municipiului București, toate acestea find mandate pe care le-a parcurs precum gâsca prin apă.

Totodată, fac mențiunea, pentru cultura sa generală, că investițiile se fac cu bani, nu cu vorbe aruncate în presă fără vreo susținere.

Nu este pentru prima oară când acest personaj nociv lansează acuzații nefondate și este momentul ca, înainte de interesul personal și de partid, să vină cu propuneri concrete și benefice Sectorului 6. ”

Gabriel Mutu

#AlaturiDeTine #Sector6 #GabrielMutu #Primar

Lasă un răspuns