Doua sondaje, unul „în strada” si unul „pe net”, din Drumul Taberei îl dau învingator pe Stefan Florescu. Stefan Florescu poate fi batut numai daca…

0
67

PSD şi PNL au serioase probleme în sectorul în cu cei mai nemulţumiţi locuitori faţă de administraţia locală.  Observam ca desi Stefan Florescu conduce detasat în ambele sondaje, locul doi este ocupat de persoane diferite. În sondajul realizat de Asociatia Drumul Taberei „în strada”, locul doi revine lui Gabriel Mutu. În sondajul publicat „pe net” de DrumulTaberei.NET locul doi este ocupat de Sebatian Bodu (interesant, deoarece Bodu si-a lansat candidatura de foarte scurt timp).

În concluzie si „în strada” si „pe net” cîstiga Stefan Florescu, Bodu si Mutu sint pe locul doi, Mironescu e pe trei, iar ceilalti nu conteaza.

doua sondaje

Stefan Florescu ar poatea fi batut numai daca Sebastian Bodu îsi uneste fortele cu partidele de dreapta, spre exemplu Stefan Enache (PMP) si Mironescu (PNL), ar putea fi propusi viceprimari la S6.

Sau daca Gabriel Mutu, îsi uneste fortele cu Robert Stan (ALDE) si cu Tulugea (PND) .

Ce s-ar mai putea întîmpla ? 🙂

S-ar mai putea întîmpla DIICOT în cazul lui Florescu (vezi problemele administrativ-financiare din pietele Sectorului 4 , pe care le-a pastorit) sau DNA/DIICOT în cazul lui Mutu (vezi dosarul de spalare de bani si grup infractional). Atunci o parte din votanti vor migra în alta parte, iar o parte vor sta acasa. Candidatii ramasi în picioare vor trebui sa se lupte pentru fiecare vot în parte. Si repede !

Sau s-ar mai putea întîmpla Curtea Constitutionala (vezi cazul jurnalistului Avram) si atunci s-ar putea sa avem doua tururi de scrutin. Si totul se reseteaza !

SONDAJ DrumulTaberei.NET „pe net” :

sondaj DrumulTaberei.net

 

SONDAJ Asociaţia Drumul Taberei „în strada” :

media-146122822493338400

Potrivit cercetării sociologice, 40,82% dintre locuitorii sectorului 6 l-ar vota pe independentul Ştefan Florescu. Acesta este urmat la mare distanţă de candidatul PSD, Gabriel Mutu (18,37%) şi candidatul PNL, Răzvan Mironescu (13,11%).

Surprinzătoare sunt şi răspunsurile cu privire la notorietate. Independentul Florescu este mai cunoscut în sector decât primarul în funcţie, Rareş Mănescu.

Sondajul a fost realizat în perioada 20 martie – 5 aprilie 2016, pe 1096 de subiecți cu vârste în 18 şi 73 de ani, cu o marja de eroare de +/-3%.

Vezi AICI rezultatele complete ale sondajului Asociaţia Drumul Taberei în Sectorul 6 ! (.pdf)

Lasă un răspuns