Din Drumul Taberei. Fiica Adrianei Iliescu a susținut prima probă a examenului de evaluare națională! ”Baricadată” în școală!

0
233

Fiica Adrianei Iliescu a fost practic ”baricadată” în școala unde astăzi a susținut prima probă a examenului de evaluare națională. Este vorba despre măsuri extreme care s-au luat în toate școlile din România. liza susține examenul la o școală din Drumul Taberei, acolo unde a și învățat. Porțile școlii au fost închise pe toată perioada examenului și, în plus, o oră mai târziu. Părinții au fost nevoiți să își aștepte odraslele în afara unității de învățământ.

Fiica Adrianei Iliescu susține evaluarea națională în aceste zile.Cu siguranță, Eliza nu a avut problemele la prima probă, deoarece aceasta a fost la limba și literatura română. Miercuri, Eliza va susține următoarea probă, la matematică. Primele rezultate vor fi afișate pe 19 iunie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie.

(foto : archive)

https://stirimondene.fanatik.ro/fiica-adrianei-iliescu-a-sustinut-prima-proba-a-examenului-de-evaluare-nationala-baricadata-in-scoala-18184487

Lasă un răspuns