Dezbrăcată în pielea goală, bătută și scuipată în Parcul Drumul Taberei. O fată de 15 ani, maltratată de cinci elevi care au filmat atacul barbar

0
503

Violența în rândul elevilor continuă să facă victime. De astă dată, o fată de 15 ani, elevă în clasa a IX-a, a fost stâlcită în bătaie într-un atac barbar, greu de înțeles pentru o minte normală. Mai multe fete, dar și un băiat, toți elevi, au bătut-o, au dezbrăcat-o în pielea goală și chiar au vrut să-i smulgă părul din cap! Împotriva atacatorilor a fost declanșată pe internet o vânătoare fără precedent și chiar s-a pus un premiu de 500 e euro pe capul lor!

Eleva a fost ademenită pe o stradă de lângă Parcul Drumul Taberei, în zona în care împătimiții skatebordului își fac veacul, și bătută crunt. Totul a început cu o lovitură de picior aplicată în spatele bietei fete de un individ pe nume Robert, care ar fi din comuna ilfoveană Domnești. Apoi a urmat ”măcelul”! Ana Maria, care a implorat  milă, a fost lovită peste tot corpul, ca un sac de box, cu pumnii și cu picioarele de toate elevele care au înconjurat-o. Individele au dezbrăcat-o apoi în pielea goală, i-au rupt hainele de pe ea, au scuipat-o și chiar au încercat să-i smulgă părul din cap într-un ”efort” comun! Firește, au amenințat-o să nu sufle o vorbă despre ce s-a întâmplat că va fi vai de ea. Bătaia, care a durat o oră, a fost filmată cu mândrie de o individă din Liceul PTTR, care-și spune ”Comă” – poreclă pe care a căpătat-o după ce a băut în neștire și a căzut nesimțire.

media_147945530387193100

http://www.libertatea.ro/stiri/dezbracata-in-pielea-goala-1661127

Lasă un răspuns