Deputatul RAZVAN MIRONESCU (candidatul PNL la Primaria 6), despre incidentul de la Centrul din Sectorul 6: Am SOLICITAT CONDUCERII o ANALIZA ATENTA

0
156

Deputatul PNL, RAZVAN MIRONESCU, si-a exprimat regretul cu privire la incidentul petrecut intr-un centru pentru copii cu dizabilitati apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, catalogandu-l drept regretabil. Totodata, MIRONESCU a solicitat conducerii DGASPC Sector 6 o analiza atenta a cauzelor care au condus la un asemenea eveniment si masuri drastice, ferme si imediate.

11667458_10153029369701309_2126326835920458857_n

”Evenimentul produs este unul incalificabil si am fost consternat sa constat ca in anul 2015,   in conditiile in care sistemul de protectie sociala din Romania a fost restructurat din temelii, atat ca mentalitate cat si din punct de vedere material si al resurselor umane, mai sunt angajati care nu-i respecta in primul rand ca oameni pe cei pe care-i au in ingrijire si supraveghere”, declara RAZVAN MIRONESCU intr-un comunicat de presa remis MONDO NEWS.

”Cunoscand insa foarte bine activitatea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, care este dupa parerea mea una dintre institutiile de elita din domeniul asistentei sociale si protectiei copilului, sunt convins ca acest incident este si va ramane unul izolat, caracterul sau degradant neputandu-se extinde in niciun fel asupra activitatii generale a Directiei”, sustine deputatul PNL.

– See more at: http://www.mondonews.ro/razvan-mironescu-despre-incidentul-de-la-centrul-din-sectorul-6-am-solicitat-conducerii-o-analiza-atenta/#sthash.vv0EW3G3.dpuf

Lasă un răspuns