[de weekend ? ] Interesanta ipoteza baietilor de la Povesti din Sectorul 6 : Blat la Sectorul 6

0
761

Nota REDACTIEI:   DA, DAR O IPOTEZA similara poate fi si un BLAT intre PSD si Florescu. Daca Florescu, care are legaturi vechi si strînse cu PSD, via Oprescu si Piedone, trece pe la Codrin Ștefănescu si ajung la o întelegere. Candidatul fantoma ar fi atunci Gabriel Mutu. Acesta se va retrage cînd va fi trimis în judecata de DNA ( Mutu este anchetat penal dar are deocamdata imunitate ca senator –  a ajuns in senat ca PDL-ist) .

Atunci Florescu independent dupa modelul Oprescu, dar sustinut puternic de PSD, va candida pe culoarul lasat liber de Mutu.

CAPISCI ?

Sau BLAT PSD+PNL (PDL) = ❤ LOVE stiut fiind ca Mironescu, Mutu (+Poteraș cind era in PDL) si Manescu se aveau ca fratii pe timpul USL si din timpuri stravechi.

„THE MAZE OF SECTOR SIX” , nu-i asa ? ? De discutat în seara asta la un spritz.

Hai Noroc ! ? Weekend placut!

Blat la Sectorul 6

„Rareș Mănescu e un tip dezinteresat de munca la Primărie. Asta o știm toți cei care trăiesc în Sectorul 6. Nu e dezinteresat și în ceea ce privește viitorul lui personal. Zvonurile îl dau ca și sigur pe lista procurorilor așa că omul joacă tare cât o mai avea timp. Și o carte importantă e să păstreze primăria pentru PNL. Cum? Simplu. Aruncând pe piață dezinformări, lucrând la temelia PSD și încurcând ițele așa de tare încât nimeni să nu mai înțeleagă nimic. Și din încurcătura asta să iasă tot el, dacă așa ceva e posibil și ne mai putem noi imagina.”

„Și ce să vezi, cei doi inamici pe viață au la rândul lor un scop comun. Primarul care nu mai vrea să candideze și candidatul fără partid se pot ajuta unul pe celălalt. Candidatul fără partid știe că nu poate câștiga primăria fără un partid mare care să îl susțină. Legea electorală cu alegerea primarului într-un singur tur i-a omorât orice speranță. Așa că cel mai sănătos e să negocieze. Un post de viceprimar la Sectorul 6 ar fi mult mai bun decât să o faci pe piețarul pe la Sectorul 4.”

Strategia, așa cum ne-au descris-o surse politice și strategice se va desfășura în felul următor…

mai mult la : http://www.pssase.ro/blat-la-sectorul-6/

Lasă un răspuns