De unde provin si cat costa aranjamentele florale recent instalate in Sectorul 6. Oare cît o fi fost şpaga? Hai cu DNA-ul la P6 !

0
164

În urma cu circa o luna, Primaria Sectorului 6 a ridicat de pe strazi, cu buldozerele, copaci plantati in ghivece, inlocuindu-le cu aranjamente florale. Desi reprezentantii Primariei nu au spus cate astfel de ghivece au amplasat, sau cati pomi au fost ridicati, avand in vedere suprafetele pe care se intind am putea vorbi de cateva sute. Primarul sectorului 6 este, in prezent, Gabriel Mutu, PSD, acesta inlocuindu-l pe Rares Manescu, PNL.

Astfel, reprezentantii Primariei Sectorului 6 spun ca „aranjamentele florale cu Begonia Semperflores din zona Pasajului Lujerului au fost efectuate cu plante din productia proprie a Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, rezultate din seminte de anul trecut. Acestea au fost semanate in sera proprie, replicate, transplantate in ghivece de 5/5 si aclimatizate corespunzator pentru a fi plantate pe spatiile verzi ale sectorului, in vederea infrumusetarii pe perioada verii”, conform Primariei.

Cu alte cuvinte, nu a fost achizitionat nici un material floricol.

p_164562_200x200-00-65

Mai mult, reprezentantii primariei sustin ca „arborii plantati in ghivecele vechi au fost transplantati astfel: cei verzi in Parcul Fabricii, iar cei care prezentau un grad mare de degradare, 90% au fost mutati la punctul de lucru situat langa Parcul Fabricii”.

Ghivecele din lemn in care erau plantati copacii din mandatul anterior erau fabricate din lemn, acestea fiind deteriorate sub actiunea factorilor climatici.

http://www.wall-street.ro/articol/Social/201401/de-unde-provin-si-cat-costa-aranjamentele-florale-recent-instalate-in-sectorul-6.html

 

Lasă un răspuns