De la Drumul Taberei la „Drumul Taberelor”

0
338

Nu, nu schimbă nimeni numele cartierului bucureștean, dar Immochan și Heraldist&Wondermarks au ambiția să îl ajute să se transforme dintr-un cartier într-o comunitate.

Asistăm la o schimbare importantă în România: redescoperirea ideii de comunitate și a puterii ei; oamenii încep să se strângă în jurul unui scop comun, încep să colaboreze cu credința că pot schimba în bine lucrurile din jur.

Immochan, dezvoltator imobiliar de proiecte multifuncționale care animă și completează viața socială, a intuit această schimbare și a decis să i se alăture, transformând Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei într-o scenă pentru comunitățile din cartier.

 

Cum transformăm un CARTIER într-o COMUNITATE?

„Drumul Taberelor” este locul de unde ne dorim să înceapă transformarea cartierului în comunitate. Iar pentru că schimbarea autentică pornește de la noi, am început deja să lucrăm la ea cu credința că „Drumul Taberelor” va deveni mai mult decât un loc pentru cumpărături.

Inspirat de forfota comunității, energia locuitorilor cartierului și interacțiunile cotidiene, „Drumul Taberelor” devine un liant între diferitele tabere, un spațiu în care se întâmplă tot timpul ceva interesant.

Elemente care formează noua identitate a centrului comercial au reieșit în urma interviurilor și a dialogului inițiat pe un eșantion reprezentativ al locuitorilor din cartierul Drumul Taberei în perioada iulie – septembrie 2017. Datele colectate arată că oamenii vor să schimbe tonurile de gri ale cartierului, își doresc locuri vii, colorate și, mai mult, au nevoie de un loc unde să petreacă timp de calitate și să socializeze.

Ca urmare, Drumul Taberelor își propune să dea culoare cartierului și prin noile servicii și spații oferite să îi facem pe oameni să reacționeze și să relaționeze, toate manifestările viitoare ale acestui brand vor fi gândite să aducă împreună oamenii din carter, pentru binele comunității lor. 

mai mult la :   http://drumultaberei.net/wp/wp-admin/post-new.php

Lasă un răspuns