De frica !!! În sectorul 6 fost prelungit termenul pentru reînnoirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare!

0
774

Bucureștenii din sectorul 6 pot depune actele pentru reînnoirea contractului de închiriere a locului de parcare de reședință până pe 31 decembrie 2018, după cum au decis consilierii locali. Cei care nu se prezintă să semneze noul contract până la data menționată, vor pierde locul de parcare.

Reaminitim că persoanele care au contractul de închiriere a locului de parcare încheiat înainte de 1 august 2017 pot depune documentele fie la adresa de e-mail parcari@adps6.ro, fie la sediul Serviciului Parcaje de Reședință din Str. Aleea Bistra.

În ambele situații prezentate sunt necesare următoarele documente:
• vechiul contract de parcare
• BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare
• Certificat de Înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) și cu număr de București
• contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul)
• certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul)
• creanțele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).

În ceea ce privește chiria pentru locul de parcare, aceasta se poate plăti la Direcția de Impozite Sector 6 până pe 31 martie 2018. Neplata până la această dată duce la rezilierea automată a contractului de închiriere pentru locul de parcare.

http://bucurestifm.ro/2018/01/31/a-fost-prelungit-termenul-pentru-reinnoirea-contractelor-de-inchiriere-a-locurilor-de-parcare/

Lasă un răspuns