DC News: Sebastian Bodu, fostul candidat la Primăria Sectorului 6, ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe listele UDMR Constanța

0
188

( Ha, ha ? ce înseamna si politica asta de Drumul Taberei, Stefan Florescu la PMP de brat cu Base si Sebi Bodu + Markó Béla = ❤ )

UDMR schimbă strategia alegerilor parlamentare. Pe lista de la Constanța, UDMR ar urma să meargă cu un român get-beget în persoana lui  Sebastian Bodu, fostul europarlamentar și fost șef al ANAF.

Sebastian Bodu ar urma să candideze  la alegerile parlamentare pe listele UDMR din judeţul Constanța, potrivit jurnalul.ro. Fostul candidat la Primăria Sectorului 6 țintește acum un loc în Camera Deputaților.

Motivul pentru care fostul europarlamentar a ales să alăture UDMR ar fi faptul că vrea să facă ordine în mediul de afaceri, iar maghiarii i-ar fi încurajat planul electoral, care vizează în principal rezolvarea problemelor economice cu care se confruntă antreprenorii hăituiți de agenții Fiscului.

Sebastian Bodu a fost ales europarlamentar în 2007 pe listele PD, iar în 2009 şi-a reînnoit mandatul în Parlamentul European.

Bodu_Mutu-2-560x420

sursa :  www.dcnews.ro

Lasă un răspuns