Dan Man : În Parcul Drumul Taberei s-a furat startul campaniei electorale. Pregătiți-va de circ, praf în ochii la propriu dar și la figurat, o să curgă miere până la alegeri!

0
407

Ploaia nu ține cu mutu/muții. Parcul este un mare șantier în vedea pregătirii evenimentului din 23.06, însă ploaia le da bătăi de cap.

Sâmbăta se lucra intens în parc, utilaje, mulți lucrători, chiar și o delegație de la primărie era în inspecție, totul pentru a fi gata până pe 23, când marele edil se va plimba prin parc, iar parcul să fie cât de cât reabilitat.

Se dorea o vopsire chiar și pe ploaie, însă cel de sus nu a fost de partea lor. Eveniment, senzațional, un domn pescuia gunoaiele din lac! Amfiteatru se dorește și el reabilitat pe ultima suta de metri, însă tot ploaia a trimis acasă muncitori.

Se pare ca s-a furat startul campaniei electorale. Pregătiți-va de circ, praf în ochii la propriu dar și la figurat, o să curgă miere până la alegeri! După se va intra iar în concediu 2-3 ani în care sectorul va fi abandonat.

Dan Man

Lasă un răspuns