Dan Brumar: Rareș Mănescu, primarul care fuge de alegătorii săi

0
201

Rareș Mănescu, un om politic scump la vedere chiar și pentru colegii de partid, invizibil în sectorul pe care îl conduce. Credit foto: Eduard Enea

Rareș Mănescu, acest mitic cu apucături de grof, spilcut peste măsură într-un sector sărac lipit, a ales să refuze să răspundă la niște întrebări de bun simț care se află pe buzele multor bucureșteni din sectorul 6. Din 2012 și până acum, acestea s-au transformat în sudălmi, dar primarului nici că-i pasă.

Rares-Manescu-777x437

Niciodată nu m-am rugat de un om politic sau de orice alt soi să-i iau un interviu. De data aceasta, însă, cred că am depășit limita insistând pe lângă primarul inexistent al sectorului 6, Rareș Mănescu, să accepte o întâlnire față în față. Nu pentru a vedea cât de frumos și deștept este (nu mă îndoiesc că așa e), ci pentru a realiza primul meu interviu cu dumnealui, în calitatea mea de jurnalist acreditat pe lângă instituția pe care o păstorește. Aveam un purcoi de întrebări pentru el, cele mai multe inspirate de cei care dintr-un accident cumplit al sorții locuiesc în acest sector. Consilierii săi, personali sau de presă, mi-au transmis că șeful lor e foarte ocupat să conducă sectorul, că are agenda extrem de încărcată pentru a putea răspunde solicitării de interviu. Astfel, s-a dus naibii încercarea mea de a demonstra că acest primar chiar există, că nu a fugit din țară sau, mai rău, că n-a dat ortul popii.

mai mult la :

http://danbrumar.ro/rares-manescu-primarul-care-fuge-de-alegatorii-sai/

 

Lasă un răspuns