Cum sunt umilite persoanele cu handicap din Sectorul 6: cartelele de metrou, date cu întârziere

0
155
Persoanele cu dizabilităţi din Sectorul 6 susţin că sunt umilite lună de lună de administraţia locală, condusă de liberalul Rareş Mănescu. Astfel, în loc să primească în timp util cartelele de metrou pentru a se putea deplasa cu uşurinţă acolo unde au nevoie, tichetele de călătorie sunt distribuite chiar şi cu o întârziere de peste două săptămâni. Primăria are o explicaţie cel puţin ilară.
scaun_06049500

„Avem o mare problemă noi, cei care suntem cu grad de handicap din Sectorul 6, condus de un primar care nu face nimic pentru noi. De aproape o lună de zile nu ni s-au dat cartelele de metrou. Am sunat acum şi mi s-a spus că nu sunt bani şi să mai încerc peste o săptămână sau două”, s-a plâns reporterilor B365.ro , în urmă cu o săptămână, Nicolae Niţu, una dintre persoanele cu dizabilităţi din Sectorul 6 care aşteaptă şi acum să primească tichetele de călătorie cu metroul.

În aceeaşi situaţie se regăsesc însă şi alte categorii de persoane, respectiv însoţitorii persoanelor cu handicap, precum şi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav, ceea ce înseamnă aproximativ 8.500 de persoane, în total.

– See more at: http://www.b365.ro/cum-sunt-umilite-persoanele-cu-handicap-din-sectorul-6-cartelele-de-metrou-date-cu-intarziere_233399.html#sthash.bys3vdE1.dpuf

Lasă un răspuns