Cum s-a făcut senatorul penal, Gabriel Mutu, cruciat al gunoaielor pe spatele pensionarilor

0
66

Senatorul penal Gabriel Mutu vrea să ajungă edil al sectorului 6 al Capitalei punând pensionari să adune gunoaiele. Cine nu mai poate și stă rezemat de gard sau pe bancă- nu își mai ia banii, au povestit, pentru cetățeanul.net, mai multe persoane care susțin că sunt plătite cu ziua să strângă pungi și resturi de pe jos. Ei spun că banii se dau fără chitanță, dimineța sunt îmbrăcați cu tricouri pe care scrie Gabriel Mutu și sunt duși să strângă gunoaie. „Nu am bani de medicamente. Deși mă dor picioarele, mă duc dimineața când este acțiune și adun gunoaie- ca să îmi iau banii. Nu am ce face, dacă mă vede că stau- seara nu mai iau niciun leu”, ne-a povestit o doamna în vârstă de 57 de ani, pensionară pe caz de boală. Spune că a aflat de la vecina ei și vine împreună cu ea.

11406986_870051323069765_2252740182167663964_n

Potrivit legii, în sectorul 6 al Capitalei ar trebui să facă curățenie Administrația Domeniului Public al Sectorului 6 (ADP Sector 6), instituție condusă de apropiați ai senatorului are este trimis în judecată pentru că a înșelat statul.

mai mult la :   http://cetateanul.net/articol-principal/cum-s-a-facut-senatorul-penal-gabriel-mutu-cruciat-al-gunoaielor-pe-spatele-pensionarilor/

Lasă un răspuns