Cum arata la 11 ani fetita Adrianei Iliescu , mama la 62 de ani. Amîndoua locuiesc în Drumul Taberei

0
25

Adriana Iliescu a fost, o buna bucata de vreme, cea mai cunoscuta romanca din strainatate, pentru ca la 62 de ani, a avut curajul sa aduca pe lume un copil prin inseminare artificiala. Atunci, a intrat in Cartea Recordurilor, pentru o nastere la o varsta asa de inaintata, dar a fost detronata in 2008, de o indianca, care a nascut gemeni la varsta de 70 de ani. Acum, fetita Adrianei Iliescu s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, o mica vedeta a scolii unde invata!

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetita, la varsta de 62 de ani, dupa o inseminare artificiala. Ea a nascut in conditii optime, iar Eliza a primit nota zece la nastere. Fericirea a fost la cote maxime pentru fosta profesoara de limba romana, multi au felicitat-o pentru asa curaj iar multi altii au criticat-o, acuzandu-o ca nu s-a gandit deloc la viitorul fiicei sale, pe care nu va apuca sa o vada crescand!

s560x316_2016-1ok

Iata insa ca Adriana Iliescu le-a inchis gura tuturor, pentru ca acum, la 73 de ani, se poate ingriji exemplar de cresterea si educarea fiicei sale. Micuta ei comoara a implinit 11 ani in ianuarie si s-a transformat intr-o domnisoara cocheta si ingrijita. Eliza va termina in cateva zile clasa a VI-a la o scoala din cartierul Drumul Taberei din Capitala, iar colegii au numai cuvinte de lauda la adresa ei.

sursa :  :  http://e-politic.ziuanews.ro/revista-presei/cum-arata-la-11-ani-fetita-adrianei-iliescu-422994

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns