Culmea manipularii electorale: Cetatenii din sectorul 6 primesc false invitatii de la Iohannis sa vina la redeschiderea Parcului Drumul Taberei pentru a primi cadou geci, dar parcul se deschide abia peste cateva luni

0
205

Primaria Sectorului 6 al Capitalei anunta intr-un comunicat ca dezminte „informatia aparuta pe fituicile distribuite astazi in sector, care anunta deschiderea oficiala a Parcului Drumul Taberei maine, 1 noiembrie”.

Potrivit primariei, in sector au fost distribuite vineri pliante in care bucurestenii erau invitati sa participe sambata, de la ora 10.00, la inaugurarea Parcului Drumul Taberei, „alaturi de viitorul Presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis!”.

„Fiecare participant va primi cadou o geaca, o sapca si o esarfa din partea organizatorilor”, se mai arata in mesajul de pe pliante, care au stampila si semnatura primarului Sectorului 6, liberalul Rares Manescu, precum si fotografia edilului alaturi de cea a candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis.

„Fituica foloseste poza primarului de sector, alaturi de cea a unui candidat la presedintie si convoaca cetatenii la o fictiva deschidere a parcului, promitand cadouri electorale: geci, sepci si esarfe, acest lucru fiind complet impotriva legii. Pliantele fac uz, in mod abuziv si ilegal, de stampila institutiei si de semnatura primarului pentru a crea o aparenta de veridicitate”, acuza Primaria Sectorului 6 in comunicat.

„Este inadmisibil ca membrii comunitatii Sectorului 6 sa fie manipulati grosolan pentru niste interese meschine. Rugam cetatenii sa ignore asemenea materiale si, pentru a fi informati corect, sa se adreseze institutiei noastre”, mai transmite primaria.

Lucrarile de reamenajare a Parcului Drumul Taberei au inceput in luna mai 2013 si prevazute sa fie finalizate in 18 luni. La inceputul lunii octombrie, Primaria Sectorului 6 anunta ca renovarea parcului e aproape terminata.


Sursa foto: Primaria Sectorului 6

Lasă un răspuns