Cristian Gheorghe: Șeherezada salubrizării sectorului 6

0
373

In rolul Șeherezadei, MIRONESCU RAZVAN.  In rolul sultanului, MÂNESCU RARES

De ce vor RAREȘ MANESCU si RAZVAN MIRONESCU ca sa încheie un contract de salubrizare pe următorii 8 ani cu firma de curățenie PROSAL SRL?
In primul rând sa luam costurile, primăria sector 6 plătea pentru contractul vechi cu firma Urban, aproximativ 90 milioane RON pe an, noul contract care se vrea încheiat pana termina mandatul Mănescu cu firma PROSAL SRL are ca suma putin peste 100 milioane pe an(22 milioane euro).
Este normal Pamântul este in expansiune, creste de la un mandat la altul, sectorul 6 sa îngrășat vre-o câteva hectare si de aia a crescut prețul la salubrizare.

12987058_227716920917292_1125669521926102734_n

Începutul poveștii de dragoste dintre firma PROSAL SRL si cei doi MANESCU si MIRONESCU isi are inceputirile de mai de mult.
Prima întâlnire de dragoste a fost intre Administrația Pietelor Sector 6 condusă de POPESCU ROBERTINO, finul lui MIRONESCU, care încheie contract de salubrizare pentru piețele sale fără licitație ca de, asa este in tenis, cu firma PROSAL SRL. Sa nu mai spunem ca cine vine la piețe dupa POPESCU ROBERTINO se ia cu mâinile de ca, in 4 ani de cand acesta este director societatea e pe minus.
A doua întâlnire este o cina romantica plus sex sălbatic, petrecuta in Piata GORJULUI, RARES MANESCU cedeaza piata GORJULUI prin același Popescu Robertino director piețe sector 6 tot fără licitație.

La primire soția patronului PROSAL, RĂDULESCU VALENTIN zis CAPONE (porecla sugtiva este consilierul lui Mănescu) la cedare Popescu ROBERTINO, finul lui Mironescu si director la piețe sector 6.
Asta tranzactie transparentă in administrație publica totul intre ei si pentru ei, MAFIA PNL, Nasu, Finu si MANESCU.

Acum ultima mișcare pe care vor sa o faca este sa treacă prin consiliu sector 6 un HCL ca sa se încheie un nou contract de salubrizare la costuri mai mari cu firma PROSAL SRL.
Protagoniști RARAES MANESCU, RAZVAN MIRONESCU si firma PROSAL.

Concluzia este simplă:
Mafia PNL sector 6 mai vrea sa ne-o „tragă” inca odată cu un contract de 190 milioane EURO, da citiți bine 190 milioane euro pe 8 ani.
Contract intre aceiași 3, RAZVAN MIRONESCU, PROSAL si RARES MANESCU.
De aici si interesul lui RAZVAN MIRONESCU, pentru salubrizarea sectorului, nu ca ii pasa lui de curățenie sau altceva ca doar știe in ce hal se prezintă sectorul.
Important este ca banii din acest contract sa ajungă la PROSAL si de acolo sa se împartă intre MIRONESCU si MANESCU.
Mafia PNL încerca sa se pună la adăpost pentru următorii 8 ani, la fel cu a facut si parcările supraetajate, niște monstruozități la costuri de 36 milioane de euro încheiate in avans pe următorii 4 ani.

Răzvan Mironescu esti doar cap mafiot PNL-ist. Lasă-ne cu bunele intenții ca ne-am saturat de PNL, de RAREȘ MANESCU si de combinațiile voastre mafiote.

sursa : Cristian Gheorghe

Lasă un răspuns