Cristian Gheorghe : MIRONESCULE, cît mai vrei mă sa ne furi, tu si cu Mănescu ?

0
56

MIRONESCULE IN CE CALITATE ERAI ACOLO, BA TU NICI MĂCAR IN BUCURESTI NU STAI

Doua întrebări vrea sa iti pun, nu vreau sa te obosești prea tare ca duci lipsa de materie cenușie si faci implozie daca te forțezi la mai mult.

  1. La postarea aia a ta cu dezbaterea publica pe tema salubrizării, externalizării contractului de curățenie, bla bla bla, ținuta cu cetatenii sectorului 6. Tu ba Miro in ce calitate te-ai dus? Adică Mănescu asta , nu a avut bunul simt sa apăra si te-a trimis pe tine? Ca cetățean de sector nu esti, ai o vila pe lângă București, esti doar un taranus, care reprezintă o bucata din cartierul Militari.

2. Si ba Mironică sa nu sti tu cat costa ma salubrizarea sectorului pe an? Ma chiar atât de slab pregătit sa fi ? Sa zici tu ma ca este 25 milioane de euro pe 4 ani, in postarea aia scrisă de mânuțele tale. Mironescule esti slab fiule, slab rau. Tu chiar nu știi ce e aia administrație publica, ai niște noțiuni, ca de, te-a ținut Mănescu pe lângă el ca sa iti predea ștafeta, dar in rest esti varză.

MIRONESCU-LA-CANTINA-SOCIALA-SECTOR-6

Ba nu face valuri cu salubrizarea ca sti si tu, aia la care vreți voi ăștia Răzvan Mironescu si cu RAREȘ Mănescu, sa faceți contract cu ei pentru suma de 25 milioane pe an timp de 8 ani, le-ați externalizat prea multe ba Mironescule si sa cam aflat.

Ba leprelor astea doua, banul ala de vine la primărie e banul nostru ba ala pe care il plătim la taxe si impozite, la firmele pe care le avem in sector, la apartamente, la mașini, la locuri de parcare, ba Mironescule nu ne dai ma nimic gratis sa iti fie clar.

Cat mai vrei ma sa ne furi, tu si cu Mănescu ?

Cristian Gheorghe

Lasă un răspuns