Cristian Gheorghe : Manescule, Primaria 6 nu este jiltul in care sa ți așezi moștenitorul

0
155

Cristian Gheorghe :  Timp de patru ani ai avut la dispoziție acest jilt, dar ai preferat sa l folosești cat mai puțin, gândind probabil ca nu trebuie uzat, ca ai suficienți de mulți oameni care pot sa ți facă munca (oameni abonați pentru eternitate la locuri de munca in primărie) oameni care fac parte din gasca indiferent de cine este „marele șef” si asta ți-a adus numele de „Primarul invizibil” ; invizibil fata de cetățeni dar extrem de vizibil de către gasca. 

Cu ceva timp in urma, deveneai vizibil pentru cetățenii sectorului 6 cu poze de pe la Bruxelles si cu o diploma de recunoaștere internaționala….in felul asta subestimandu-ne inteligenta si crezând ca locuitorii sectorului 6 au memorie scurta nerealizand ca toate plimbările pe la Bruxelles aveau doar un singur scop de reîntregire a familiei. Da, a familiei ca doar mergeați sa va vizitați soția, care fulger a obținut un job imediat dupa tragedia aviatica din Munții Apuseni (la acea vreme era ministrul transporturilor si in timpul tragediei comunica pe FB) .

8800_167740543581597_2575559615594373215_n

Încerc cu toată bunăvoința sa găsesc ceva, o cat de mică realizare, un mic lucru bine facut de dv dar nu reușesc sa gasesc…. si astfel va întreb ce ați facut pentru salariul pe care l-ați încasat in fiecare luna??? Cum ați semnat un stat de plata pentru care trebuia sa prestati munca in folosul comunitații si ați preferat plimbările lungi si dese?Ce ați facut pentru copii sectorului 6? NIMIC!
Ce ați facut pentru tineri? NIMIC!
Ce ați facut pentru persoanele vârstnice? NIMIC!
Tot sectorul 6 este in paragina si mi amintesc de perioada in care erați candidat, promisiunea ca sectorul 6 va deveni cel mai frumos sector… va mai amintiți asta sau memoria este scurta?

In schimb ați avut timp sa mutilati Parcul Drumul Taberei, la un preț exorbitant.; ați avut timp ca pe final de mandat sa va puneți la adăpost cu parcările inteligente si Piata Gorjului (totul in detrimentul nostru, al cetatenilor) si asta NU SE IARTĂ SI NU SE UITA! Noi te am plătit sa lucrezi pentru noi, dar ai lucrat pentru gasca si acoliții tai, dar ne vine rândul sa ne luam revanșa la vot.

PNL ul va rămâne in conștiința noastră ca partidul care recomanda/susține primari invizibili. Rares Manescu, va rămâne in istoria sectorului 6 ca primul primar invizibil care recomanda ca apt pentru Jilț, pe prietenul deputat Mironescu – un titirez învârtit cu cheia ca nu mai sunt fonduri pentru baterii.

Cristian Gheorghe

 

Lasă un răspuns