Cotidianul Ziua : Cele mai emotionante imagini cu Adriana Iliescu si fetita sa! La 10 ani, Eliza e ajutor de nadejde pentru mama sa in varsta de 77 de ani! Cele doua locuiesc intr-un bloc din cartierul Drumul Taberei

0
269

Fantastic! Cine si-ar fi imaginat in urma cu zece ani, cand Adriana Iliescu devenea cea mai varstnica mama din lume, ca micuta sa va creste si va deveni ajutorul sau in toate?

Tabloul surprins este unul de-a dreptul impresionant si oglindeste perfect stilul de viata si tabieturile fostei profesoare si ale fiicei sale, Eliza. Ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu pare o bunicuta garbovita de poveri si greutatile vietii, care merge la cumparaturi insotita de nepotica sa.

s560x316_elisa

Numai ca, in realitate, “nepotica” ii este fiica si a ajuns intre timp sa ii fie sprijin si ajutor la batraneti.

Cele doua locuiesc intr-un bloc din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, iar sambata seara, pe racoare, au iesit impreuna la cumparaturi ca sa faca aprovizionarea pentru casa. Daca stam sa analizam imaginile si fotografiile, se pare ca, in familie, fiecare isi cunoaste foarte bine rolul si ceea ce are de facut.

mai mult la :  http://www.ziuanews.ro/revista-presei/cele-mai-emotionante-imagini-cu-adriana-iliescu-si-fetita-sa-la-10-ani-eliza-e-ajutor-de-nadejde-pentru-mama-sa-in-varsta-de-77-de-ani-271055

Lasă un răspuns