Coșmarul trăit de locatarii blocului C 10 din Drumul Taberei, unde de patru ani se sapă la Magistrala 5. „Mi-au lovit balconul cu macaraua”

0
48

De aproape patru ani, locatarii blocului C 10 de pe Aleea Ariniș, din sectorul 6, trăiesc un adevărat calvar, de când Metrorex a început primele săpături la Magistrala 5. Ei speră ca viața lor să revină la normal până în decembrie…

646x404

Blocul C 10, de pe Aleea Ariniș, oferă condiții grele de locuit, mai ales după ce Metrorex a dat prima sapă la Magistrala 5. De atunci, locuitorii din zona Valea Ialomiței îi spun „blocul morții”. Imobilul cu pricina, situat undeva prin spatele pieței „Valea Ialomiței”, din cartierul Drumul Taberei, a fost construit înainte de 1977. Turnul de 10 etaje a trecut cu brio de marele cutremur de acum 38 de ani. Deși este vechi, iar mirosurile din subsol și starea de ruină în care se găsește te fac să te-nspăimânți cu gândul la un nou cutremur, spaima locuitorilor de aici este cu totul alta. Locatarii tremură de frica săpăturilor de la metrou, care se fac la doar câțiva metri de imobil. Cică lucrările ar fi afectat serios structura blocului.

„Nici ușa de la bucătărie nu se mai închide”

„Imediat cum au început să sape mi-au apărut crăpături pe pereții din casă, iar ușile au luat-o razna. Aia de la bucătărie nu se închide nici acum, după ce s-a deplasat tocu’. Au zis (n.r.- lucrătorii de la metrou) că vin să-mi repare prin casă. Au venit pe dracu’ să-i ia! Mi-am zugrăvit singură”, se plânge doamna Enache de la etajul trei, ai cărei pereți n-au văzut până acum vreo spoială, în afară de prima humă de la ridicarea „hrubei”. „Intrați să vedeți, ca să vă convingeți!”, insistă doamna Enache să vedem ce haos e la ea în apartament.

 

mai mult la :  http://www.evz.ro/cosmarul-trait-de-locatarii-blocului-c-10-unde-de-patru-ani-se-sapa-la-magistrala-5-mi-au-lovit-balconul-cu-macaraua.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns