Coșmarul bucureștenilor din Drumul Taberei. ”Ne-au distrus, nu mai suntem oameni”

0
170

Locuitorii din Drumul Taberei trăiesc un adevărat calvar din cauza lucrărilor prelungite la Magistrala 5 de metrou. Oamenii se plâng de zgomot, praf, dar şi de aglomeraţia din trafic. Autobuzele și troleibuzele circulă cu întârziere şi sunt tot timpul ticsite de oameni supărați și deranjați. Mai mult decât atât, trotuarele din fața multor blocuri, cât și clădirile în sine sunt pline de crăpături din cauza săpăturilor. Locuitorii spun că, până acum, ar fi trebuit dat drumul măcar la traficul de suprafață, astfel încât să fie reluată circulația la capacitate maximă.

Drumul Taberei este un mare șantier, lung de câțiva kilometri. Șoferi și pietoni, deopotrivă, sunt deranjați de traficul îngreunat și de problemele pe care construcția Magistralei 5 de metrou le presupune. De la întreruperi de apă și gaze, până la crăpături pe clădiri și trotuare, alături de un praf gros care se depune constant. Micii comercianți se plâng că afacerile lor au de suferit, iar transportul în comun este un calvar și mașinile vin cu mari întârzieri, chiar și în orele care străzile nu ar trebui să fie aglomerate. În același timp, la tot pasul, oamenii se plâng că muncitorii ajung să facă același lucru de mai multe ori, adică să spargă o stradă, să schimbe o țeavă, să acopere tot, ca apoi, la doar câteva luni, să repete lucrarea.

În același timp, oamenii se plâng de prelungirea termenului de finalizare a proiectului care a ajuns în prezent la anul 2017.

img_3717_32464100

Ne iau de proști. În Drumul Taberei sunt semne că în trei ani de zile o să avem metrou, dar nu ne spun de când până când ca să se ducă la nesfârșit. Asta este o sfidare. Mulți sunt încântați, am văzut o profesoară care se bucură că o să fie modern în Drumul Taberei și o să se plimbe cu metroul„, a adăugat un bărbat care a intrat adhoc în discuție.

Mai multe, AICI.

Lasă un răspuns