Cort electoral al lui Gigi Becali, INCENDIAT. Oamenii lui Dan Diaconescu sunt acuzaţi că au pus focul

0
187


Unul dintre corturile electorale ale lui Gigi Becali, amplasat în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost incendiat în noaptea de marţi spre miercuri, informează rtv.net.

Este pentru a doua oară când se întâmplă un astfel de incident. Oamenii care se ocupă de campania lui Becali spun că este vorba despre o răzbunare a celor de la PPDD pe cei care au plecat de la partidului lui Dan Diaconescu şi acum lucrează pentru patronul Stelei.

"Au dat foc la cort, au venit pompierii, noi dimineaţa când am venit, am găsit poliţia aici la cort", povesteşte una dintre femeile care lucrează pentru Becali.

"Nu sunt supărat, sunt oameni nebuni. Am multe corturi şi poate asta i-a intrigat. Toate au aceleaşi dimensiuni, dar am pus foarte multe că am vrut să dau câte un calendar creştin, apteriale promoţionale. Am zis ca oamenii să vină şi să vadă, să citească despre ce vreau eu să fac. Acum vreo trei zile s-a mai dat foc la unul. Am zis să nu mai facem atâta tam-tam", a declarat Gigi Becali, la România TV.

Cort electoral al lui Gigi Becali, INCENDIAT. Oamenii lui Dan

Lasă un răspuns