Copii MALTRATAŢI la un centru de plasament din Sectorul 6: Sunt LEGAŢI DE UŞĂ şi ţinuţi în soare

0
60
Copii cu deficienţe grave internaţi la Centrul „Domniţa Bălaşa” din Sectorul 6 al Capitalei sunt maltrataţi de cei care ar trebui să-i îngrijească.
 Imagini surprinse cu o cameră ascunsă arată cum copiii sunt ţinuţi în curtea instituţiei, legaţi cu funii şi lăsaţi o zi întreagă în soare.
Culmea este că Centrul, inaugurat anul trecut, se află chiar în curtea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sector 6.


Conducerea acestei instituţii susţine că a demarat o anchetă şi, în funcţie de rezultatele ei, se va decide ce sancţiuni vor fi aplicate angajaţiilor Centrului.
 „În momentul de faţă e demarată o anchetă chiar de Protecţia copilului sector 6, dar sunt şi colegii de la Corpul de control al Autorităţii pentru Protecţia Copilului şi colegii din minister. Noi am făcut ceea ce ne permite legea – am propus instituţiilor competente stabilirea răspunderii disciplinare”, a declarat marţi, la Antena 3, Gabriela Coman, directorul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

sursa :

http://www.antena3.ro/romania/copii-maltratati-la-un-centru-de-plasament-sunt-legati-de-usa-si-tinuti-in-soare-301736.html

Lasă un răspuns