Control cu Poliția pe Bdul. Timișoara din Capitală. Patru tone de deșeuri ridicate într-o zi

0
177

Mai mulți oameni fără adăpost își improvizaseră „case” în zona Radox de pe Bdul. Timișoara din Sectorul 6 și depozitau mari cantități de deșeuri, informează Primăria într-un comunicat de presă.

Săptămâna trecută, Poliţia Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică, în colaborare cu Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU), au întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat pe Bulevardul Timișoara nr. 80/82, (zona Radox), unde mai mulți oameni fără adăpost își improvizaseră adăposturi și depozitau mari cantități de deșeuri, anunță Primăria Sector 6 într-un comunicat de presă.

Conform sursei menționate, la faţa locului au fost găsite şi identificate 5 persoane de sex masculin și 3 de sex feminin, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 ani, care au fost îndrumate către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă și sprijinite.

Lucrătorii A.D.P.D.U. au intervenit în teren cu utilaje şi auto tip platformă, cu ajutorul cărora au ridicat de pe domeniul public aproximativ 4 de tone de deșeuri de natură diversă.

http://www.b365.ro/control-cu-politia-pe-bdul-timisoara-din-capitala-patru-tone-de-deseuri-ridicate-intr-o-zi_259231.html

Lasă un răspuns