Continuă TOALETAREA ILEGALĂ a arborilor din Parcul Drumul Taberei. Firma, AMENDATĂ de Garda de Mediu

0
189
Garda Națională de Mediu-Comisariatul Municipiului București a amendat firma care a toaletat un număr de cinci plopi din Parcul Drumul Taberei fără a avea avizul de specialitate. Decizia de a sancționa liderul de asociere care execută lucrările de modernizare din Parcul Drumul Taberei, închis de mai bine de doi ani, a venit după ce locuitorii Sectorului 6 au sesizat toaletările efectuate la începutul lunii mai, în condițiile în care plopii pot fi toaletați numai în perioada februarie-aprilie. Reamintim că, în luna februarie aceeași firmă a fost amendată cu 15.000 de lei pentru poluarea mediului înconjurător, în urma lucrărilor efectuate în Parcul Drumul Taberei.

Locuitorii Sectorului 6 continuă lupta cu autoritățile și firmele contractate de administrația locală pentru modernizarea Parcului Drumul Tabrei în ceea ce privește toaletările și defrișările ilegale de pe raza sectorului, în special cele efectuate în Parcul Drumul Taberei ce va fi REDESCHIS PARȚIAL sâmbătă, 30 mai, după ce a stat închis timp de mai bine de doi ani pentru a fo modernizat.

TOALETĂRI ARBORI SECTORUL 6. Membrii grupului de inițiativă Cetățean Sector 6 s-au adresat Gărzii Naționale de Mediu, după ce au cerut consilierilor locali în ședința din luna aprilie încetarea distrugerii spațiilor verzi și a toaletării barbare a arborilor și nu au primit niciun răspuns.

  • See more at: http://www.b365.ro/continua-toaletarea-ilegala-a-arborilor-din-parcul-drumul-taberei-firma-amendata-de-garda-de-mediu_230743.html#sthash.GJvP9e9a.dpuf

mai mult la :  http://www.b365.ro/continua-toaletarea-ilegala-a-arborilor-din-parcul-drumul-taberei-firma-amendata-de-garda-de-mediu_230743.html

Lasă un răspuns