Constantin Mustăţea, Metrorex: Metroul din Drumul Taberei nu a scăpat de problemele contestaţiilor. Astăzi avem termen la TRIBUNAL

0
231

Magistrala de metrou M5 care leagă cartierul Drumul Taberei de centrul oraşului ar putea fi dată în folosinţă la mijlocul anului viitor, potrivit lui Constantin Mustăţea, director de investiţii şi achiziţii Metrorex.

Magistrala M5 este avansată. Întampinăm probleme la cele zece staţii pe care le-am realizat. Sunt mai puţin dezvoltate ca grad de execuţie. Până la finele anului, exceptând o zonă mai grea de la Piaţa Moghioroş unde incidenţa cu reţelele subterane şi cu tramvaiul 41 ne obligă să realizăm aceste lucrări şi în 2019, vrem să finalizăm toate staţiile.

Mai este o problemă cu sistemul de siguranţă a traficului. Licitaţia a fost contestată de unul dintre participanţi, care a ales să meargă la tribunal şi nu la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. A depus contestaţie în 19 dec 2017 şi primul termen este astăzi, 26 martie.

http://www.capital.ro/metroul-din-drumul-taberei-nu-a-scapat-de-problemele-contestatiilor-astazi-avem-termen-la-tribunal.html

Lasă un răspuns