Comunicat de presă – Primăria sectorului 6 : SocialXChange încurajează oamenii să muncească în Sectorul 6

0
13

De mai bine de un an de zile, doamna Ileana muncește pentru a-și achiziționa produsele de care are nevoie. Este pensionară, are 63 de ani și își așteaptă cu nerăbdare cel de al treilea nepot pentru care a reușit deja să strângă minimul necesar, constând în hăinuțe pentru nou născut, pamperși, jucării și accesorii.

Vorbește cu drag despre familia ei și despre faptul că SocialXChange i-a oferit posibilitatea de a fi un real sprijin pentru nepoți. Calcă, aranjează produse pe rafturi, face curățenie, le face pe toate cu dăruire pentru că muncește cu un scop, iar de fiecare dată își alege, pe lângă alimente, și câte ceva pentru copii.

Magazinul SocialXChange, aflat în Calea Crângași nr.3, vine în sprijinul tuturor celor care vor să muncească pentru un trai mai bun, promovând totodată coeziunea socială și reutilizarea resurselor din comunitate.

Proiectul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 inițiat în urmă cu aproape un an și jumătate, a sprijinit peste 160 de oameni cu venituri modeste din comunitatea sectorului.

Prin intermediul SocialXChange, beneficiarii serviciilor sociale, (în schimbul muncii prestate în folosul comunității) obțin produse de pe rafturile magazinului.

Pe de altă parte, donatorii, persoane care din ceea ce au consideră că pot oferi și celor mai puțin norocoși, în schimbul gestului lor de caritate, au posibilitatea de a beneficia de diverse servicii pe care le pune la dispoziție DGASPC Sector 6 (salinoterapie, sală de conferințe, cursuri pentru copii, animație socio-educativă și serbarea zilelor de naștere ale copiilor, închiriere teren tenis etc.).

SocialXChange oferă atât beneficiarilor harnici, cât și donatorilor inimoși posibilitatea de a deveni responsabili social. Nu ezitați să donați, oamenii nevoiași din comunitate așteaptă o oportunitate pentru a lucra! Donațiile de care are nevoie magazinul SocialXChange sunt: alimente neperisabile și în termen de valabilitate (făină, ulei, zahăr, conserve, mălai, paste făinoase, pastă de tomate etc.), rechizite, produse igienico-sanitare (săpun, hârtie igienică, șampon, detergent etc.) și jucării sau alte accesorii pentru copii.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/08/03/comunicat-de-presa-primaria-sectorului-6-11-33-53

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns