Shaormeria Maverick de la Orizontului s-a închis. Reina Kebab a preluat stafeta

S-a deschis la Orizont / fostul Maverick / #ReinaKebab– Shaorma, mancare, supe, baclava si alte deserturi Testat baclava- f buna si pret accesibil. La REINA KEBAP Similare
more | mai mult »

Pieptea PNL 6 avea dreptate. Mutu ne îngoapă în datorii pentru panseluţe (oare cît e parandărătu’ la 150.000.000 lei?). Consilierii USR 6 revoltați

Primăria Sector 6 prin Administrația Domeniului Public se va împrumuta 150 milioane de lei pentru a amenaja peisagistic mai multe parcuri și spații verzi de pe străzile și bulevardele din zona administrativă.
more | mai mult »

Drept la replica. Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 “Mă văd nevoit să dau un drept la replică unui domn habarnist”

Gabriel Mutu : “Dragi prieteni, Mă văd nevoit să dau un drept la replică unui domn habarnist. Văd că, mai nou, președintele habarnist al PNL Sector 6 se folosește de structurile centrale
more | mai mult »

Din lista cu sutele de blocuri care ar fi urmat sa fie reabilitate în Sectorul 6 au mai ramas doar 15. Cinşpe !

Municipalitatea invocă bugetele limitate ale primăriilor de sectoare ca motivare a propunerii de preluare a documentaţiilor tehnico-economice pentru reabilitarea blocurilor. Peste 130 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6 urmează să
more | mai mult »

“Paràndărăăături, paràndărăăăturileee melee !” :) Cornel Pieptea: Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, vrea să împrumute o sumă uriașă pentru panseluțe. Cetațeni din 6, vă îngroapă masonu’ în datorii !

Președintele PNL Sector 6, Cornel Pieptea, atrage atenția că primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, vrea să facă un împrumut uriaș pentru a cumpăra panseluțe! Totul sub pretextul finanțării Programului local multianual de
more | mai mult »

Mutu, ăla cu iepurasii aurii de Paste, a promis în campanie taxe ZERO la gunoi. Aflăm că taxa pentru ridicarea gunoiului este scumpită începând cu aprilie

Cetățenii din sectorul 6 al Capitalei plătesc mai mult pentru ridicarea deșeurilor de către firma de salubrizare „URBAN“, începând cu luna aprilie. Asociațiile de proprietari ale blocurilor de locuințe au plătit, în
more | mai mult »

Bătrân bătut cu sălbăticie în sectorul 6 din București. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea agresorului

Bătrân bătut cu sălbăticie în sectorul 6 din București. Pensionarul de 73 de ani a fost snopit în bătaie într-un mijloc de transport în comun de un individ. Polițiștii ajutorul cetățenilor pentru
more | mai mult »

Evenimentul Zilei de astăzi : Un polițist local la Sectorul 6, suspendat si urmarit penal. Acuzat de camatarie, agresiuni si amenintari. Primarul Gabriel Mutu reactioneaza

CĂMĂTARII care l-au TERORIZAT pe moștenitorul lui Sile Dinicu AU LOVIT și la VÂRFUL POLITICII. Polițistul local Leonard Ionescu implicat. Dadea bani cu camătă După publicarea celor trei episoade din Evenimentul Zilei
more | mai mult »

Mafia pătrunjelului, destructurată. Poliția Sectorului 6 a descins asupra bătrânicilor care vând ceapă, mușețel și bujori la colț de stradă

Primăria Sectorului 6 a publicat mai multe imagini pe Facebook de la acțiunile întreprinse de polițiști pentru „combaterea comerțului stradal neautorizat”, însă reacțiile cetățenilor nu au fost nici pe departe cele așteptate
more | mai mult »

Idei futuriste de amenajare a zonelor verzi din sectorul 6! Studenţii de la Arhitectură se implică

Arhitecţii stagiari îşi vor pune amprenta asupra unor spaţii verzi din Capitală. Primăria Sectorului 6 a semnat un acord de parteneriat cu Universitatea de Urbanism și Arhitectură “Ion Mincu” și cu Anuala
more | mai mult »

Mutu pe cînd vorbea ! S-a mai întîmplat ceva cu Strada Belsugului din Sectorul 6 ?

FOTO VIDEO Tabloul “belşugului” din sectorul 6, Bucureşti. Imagini de la telespectatori Strada Belşugului din Sectorul 6, Bucureşti e departe de a fi potrivit numelui. E plină de gropi şi nu are
more | mai mult »

“Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Administraţia Școlilor Sector 6, sprijină proiectul sportiv “Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”, demarat de Clubul Sportiv Fortuna. Meciurile de
more | mai mult »

Primim la redactie : Alegeri PMP Sector 6 “De azi, Mutu sectorului 6 va începe să ‘vorbească’ singur”

De azi, Mutu sectorului 6 va începe să “vorbească” singur. Partidul Mișcarea Populară Sector 6 a ales în fruntea organizației pe domnul Stefan Florescu. Alături de proaspătul președinte au fost aproximativ 300
more | mai mult »

În ce stadiu sunt lucrările la metroul spre Drumul Taberei. Trenurile, luate de pe alte linii

Lucrările de finisaje la staţiile Favorit şi Orizont de pe linia de metrou Drumul Taberei sunt executate în proporţie de 98%, la staţia Râul Doamnei, lucrările de structură sunt gata în proporţie
more | mai mult »

LOVITURĂ DE PALAT în Sectorul 6. ”Banul, ochiul dracului”, EXCLUDERI din PMP în Sectorul 6: Cârdășie totală între Mutu si PUNR 6

Liderul PMP Radu Cristescu vorbește deschis despre ce se întâmplă în PMP. Cu ochii spre marile partide, presa a pierdut tulburările din partidul lui Traian Băsescu. ”Am avut Consiliu Executiv Național. Am
more | mai mult »

Interesantă informatia primita de la dl. Predescu Mihai din Drumul Taberei: Mutu a dat 400 mii lei, fara TVA pentru PR. :) “Iepuri, iepuri cu beteală peste tot”

Predescu Mihai Totul pare sa straluceasca in Sectorul 6. Dar stiti de ce? Pentru ca se investeste mult in PR si comunicare. De la inceputul anului s-au investit deja peste 400 mii
more | mai mult »

Alte abuzuri și nedreptați în Drumul Taberei. Primarul Mutu în cârdășie cu Firea s au pus pe demolat! Vieți, speranțe și familii distruse

Buna ziua, A.C. este numele meu si va pun la dispozitie niste poze/video cum s a început demolarea in Drumul Taberei nr 34, un ansamblu de magazine care datează de peste 25
more | mai mult »

BREAKING NEWS ! Recorder.ro a rezolvat misterul iepurilor aurii: Au fost închiriați cu 2,500 de euro bucata de Administrația Școlilor Sector 6. Mutuleee, asta faci tu cu banii de drumuri? (Ha, ha, ha, mergeti repede si platiti-va taxele !)

Recorder.ro a descoperit ai cui sunt iepurii cu beteală aurie atribuiți de internauți, în mod greșit, Gabrielei Firea: decorațiunile de Paști au fost comandate de Administrația Școlilor Sector 6, „care i-a închiriat
more | mai mult »

Restaurantul ”Obiceiuri și Tradiții”, muzeul identității românești. Povestea unei familii

Bulevardul Timișoara, 82. Un loc din lemn, pe colț. Deasupra intrării scrie ”Obiceiuri și Tradiții”. Până recent, era cunoscut drept ”Casa Florescu”. Acum, are un alt obiectiv, atât pentru români, cât și
more | mai mult »

Mutu : “Vreaau sa m-aud la Radiooo !”. În timpul intreviului de la Radio Bucuresti Mutu a primit LIVE pe Facebook o tona de flegme si înjuraturi

In comunitate cu Mihaela si Razvan. Invitat Gabriel Mutu,primarul sectorului 6. Victor Tudor · Cel mai dobitoc primar pe care la avut s, 6 vreodată… Alexandrescu George · Imi vine sa ma
more | mai mult »

Comunicat de presă – Primăria sectorului 6 . Rareș Mănescu catre cetateni: Dati-mi banii de taxe pîna pe 30 Iunie si va iert de 10%

Rareș Mănescu: ‘Cetățenii Sectorului 6 pot beneficia până la 30 iunie 2016 de reducerea de 10% pentru achitarea integrală a impozitelor’

Primăria Sectorului 6, prin Direcția de Impozite și Taxe Locale, informează contribuabilii că termenul de achitare a impozitelor și taxelor locale, în vederea acordării bonificației de 10%, s-a prelungit până la data de 30 iunie 2016.

legenda_manescu_64420800

‘Aceasta măsură se înscrie în programul demarat încă din luna decembrie a anului trecut. În prima etapă, am șters datoriile mai mici de 40 de lei ale contribuabililor din Sectorul 6 și apoi am redus cu 50% restanțele datorate la bugetul local. Prin aceste facilități fiscale, încasările la bugetul local în 2016 au crescut cu 38,3% față de perioada similară din anul 2015. Rezultatele bune de până acum ne determină să credem că și prelungirea perioadei de acordare a reducerii de 10% la plata impozitelor va contribui la diminuarea substanțială a arieratelor la bugetul local’, a declarat primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Totodată, a fost prelungit și termenul de depunere a declarațiilor referitoare la tipul de clădire pe care un contribuabil o are în proprietate — de la 31 martie la 31 mai 2016.

Astfel, contribuabilii care locuiesc în Sectorul 6 pot apela fie la mijloacele electronice de plată, fie la ghișeele situate în cartierele Drumul Taberei, Militari și Crângași-Giulești. Adresele sunt următoarele: Drumul Taberei nr. 18, șoseaua Virtuții nr. 1-3 și Calea Giulești nr. 125. Detalii despre programul de lucru cu publicul pot fi regăsite la adresa web http://taxelocale6.ro/program/index

Totodată, funcționarii de la Centrul de încasări pentru persoane fizice situat în Drumul Taberei nr. 40 (lângă Piața Drumul Taberei) se vor afla la dispoziția cetățenilor după următorul program: luni, marți, miercuri și joi, între orele 07:00 — 21:00; vineri, între orele 07:00 — 19:00, iar sâmbătă, între orele 09:00 — 14:00.

sursa :  http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/03/30/comunicat-de-presa-primaria-sectorului-6-13-16-09

%d blogeri au apreciat: