Comunicat de presă – Primăria sectorului 6 : Primarul ales al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost învestit în funcție ( Hai DIICOT ! )

0
55

Primarul ales al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost învestit în funcție. Vineri, 24 iunie a.c., la Primăria Sectorului 6 a avut loc ceremonia de învestire a noului primar, domnul Gabriel Mutu.

Gabriel Mutu  „Am jurat astăzi, în cadrul ședinței de învestire, să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Sectorului 6 al Municipiului București.

Voi face echipă cu toți consilierii locali aleși, indiferent sub ce culoare politică au candidat și vă asigur că voi fi un primar prezent în Sectorul 6!”

La eveniment au fost prezenți doamna Gabriela Firea, învestită primar general al Municipiului București, și primarul reales al Sectorului 3, domnul Robert Negoiță.

13533231_1044426052277141_2837978809526326593_n

În cadrul ceremoniei, în sala de ședințe a Consiliului Local, neîncăpătoare pentru cele câteva sute de persoane care au dorit să participe la eveniment, domnul Gabriel Mutu a reiterat că va fi un primar prezent, implicat total în proiectele de dezvoltare ale Sectorului 6.

‘Știu că aveți așteptări mari și lansez un apel către toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, să facem echipă și să reprezentăm interesele întregii comunități. Am discutat de multe ori cu doamna primar general despre proiectele majore din sector: finalizarea supralărgirii Prelungirii Ghencea, a Pasajului Ciurel, infrastructura internă și știu că vom avea susținerea necesară. Profit de prezența colegului Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, pentru a vă promite o competiție foarte puternică între Sectorul 3 și Sectorul 6 și am încredere că este momentul ca toate sectoarele Capitalei să se dezvolte unitar și să nu mai existe diferențe majore. Vă asigur că voi fi primarul tuturor locuitorilor Sectorului 6 !’, a spus primarul Gabriel Mutu.

În cadrul aceleiași întâlniri s-a constituit legal și Consiliul Local al Sectorului 6, în urma convocării consilierilor aleși prin Ordinul nr. 407/ 22.06.2016, emis de Instituția Prefectului Municipiului București. Partidele din care fac parte cei 27 de consilieri sunt: PSD+UNPR, ALDE, PNL, USB și PMP.

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/06/24/comunicat-de-presa-primaria-sectorului-6-13-30-49

Lasă un răspuns