Comunicat de presă – Primăria Sectorului 6 : Noi medalii de aur pentru sportivii din Sectorul 6

0
65

După medaliile de aur și argint câștigate de Miruna Iordache la cea de-a VI-a ediție a Concursului Național de Gimnastică Aerobică ‘Cupa Iașului’ a venit rândul karatiștilor din Sectorul 6 să se afirme pe plan mondial.

Astfel, în perioada 6 — 10 octombrie 2016 s-a desfășurat Cupa Mondiala la karate ‘SKDUN’ în Burgas, Bulgaria, eveniment sportiv care s-a bucurat de prezenta a peste 1.000 de sportivi din 30 de tari. Printre participanți s-a numărat și echipa formată din Roșu Adriana, Ioniță Florin, Ioniță Santiago, Constantin Andrei și Dan Andrei, toți fiind înscriși la cursurile de karate organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ‘Golescu Grant’.

Echipa micilor karatiști a reușit o performanță frumoasă întorcându-se acasă cu 13 medalii: 10 medalii (4 aur, 3 argint și 3 bronz) la probele individuale și 3 medalii (2 aur si 1 bronz) la probele pe echipe.

Sub îndrumarea antrenorului Ciprian Apetre, copiii din Sectorul 6 îndrăgostiți de frumusețea și complexitatea karate-ului se întâlnesc de două ori pe săptămână pentru a-și dezvolta abilitățile necesare practicării acestui sport.

Dincolo de performanța sportivă, cursurile de karate din incinta Conacului Golescu—Grant, alături de alte cursuri gratuite precum : dans, canto, teatru sau informatică, au rolul de a dezvolta comunicarea, de a stimula cunoașterea de sine și de a promova aplicarea metodelor educative nonformale în procesul complex de formare și dezvoltare a personalității.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente

20161007_221422-620x350

mai mult la :  www.agerpres.ro

Lasă un răspuns