Comunicat de presă – Primăria Sectorului 6 înfinteaza trei Ateliere de grădinărit pentru seniorii din Drumul Taberei

0
18

Atelierul de grădinărit din Sectorul 6 . Inspirați de zilele însorite, seniorii din comunitatea Sectorului 6 au sărbătorit vremea frumoasă chiar în gradina Clubului ‘Mihai Eminescu’ din  Calea Plevnei nr. 234.

Dornici de a avea o grădină unde amprenta personală să fie evidentă, iar florile să fie aranjate după gustul lor, seniorii care frecventează cu regularitate programele Clubului s-au pus pe treabă cu ajutorul ustensilelor de grădinărit. Muncind în echipă, cu drag și voie bună, efortul fizic a fost răsplătit din plin.

Persoanele vârstnice interesate să participe la activitățile clubului trebuie să domicilieze în Sectorul 6, să aibă vârsta legală de pensionare, conform legii și să nu sufere de boli contagioase sau psihice care pot afecta integritatea celorlalte persoane care fac parte din grup.

panseluta_11786400

Pentru a facilita accesul persoanelor vârstnice la cluburile seniorilor, acestea sunt răspândite pe suprafața sectorului în cele trei cartiere, după cum urmează: două cluburi în Militari, un club în Crângași-Giulești și trei cluburi în Drumul Taberei.

Toți seniorii din Sectorul 6 care simt nevoia să socializeze și să iasă din rutina zilnică sunt așteptați să se înscrie la unul dintre cele șase cluburi din comunitate în care activează deja peste 1500 de persoane vârstnice.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente

sursa :   http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/05/23/comunicat-de-presa-primaria-sectorului-6-13-33-39

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns