Comunicat de presă – PMP „Alianță netransparentă PNL — PSD este la fel de toxica ca si Florescu”

0
12

Pericolul care pândește sectorul 6! Astăzi, sub pretextul pericolului Ștefan Florescu primar, PNL sector 6 cere membrilor interesați de menținerea aceleași majorități la nivelul sectorului, să mobilizeze electoratul dur și să sprijine prin vot candidatul PSD pentru primăria de sector, Gabriel Mutu, în sensul răului cel mai mic.

Sunt de acord că domnul Florescu nu este o soluție pentru sector, la fel cum sunt de acord că aceasta alianță netransparentă PNL — PSD este la fel de toxica. Sunt de acord că Ștefan Florescu reprezintă un pericol pentru ei și pentru noi, cetățenii, la fel cum sunt de acord că și alianța PNL — PSD sau Mironescu — Mutu, reprezintă un pericol doar pentru noi. Cu alte cuvinte vorbim de un candidat susținut de clanul sportivilor și de un alt candidat susținut de clanul Vasiloi în cârdășie cu PSD și PNL.

Vreau să atrag atenția cetățenilor, votanților, că dincolo de susținerea oarbă a unui candidat recomandat de partid, mai ales din tabăra adversă și care se presupune că ar trebui să fie adversar, trebuie să privim la viitorul nostru, la viitorul copiilor noștri pentru următorii patru ani. Trebuie sa vedem involuția activității locale în ultimii patru ani sub aceeași alianță PNL — PSD, trebuie să ne amintim cât suntem de intrigați și dezamăgiți în acest moment și să acționăm în consecință.

13233084_622818557884364_1097922846579911215_n

Vă invit pe toți să sprijiniți candidații Partidului Mișcarea Populară pentru primăria și consiliul local Sector 6, fiind singura alternativă corectă și cinstită pe care astăzi vă puteți baza. Nu avem în spatele nostru nici interlopi, nici oameni de afaceri cu interese ascunse, nici oameni care au fost implicați în administrația locală a ultimilor 26 de ani, suntem doar noi cu gândurile noastre și intenția de schimbare profundă a sectorului în care locuim.

Ștefan Enache

Candidat PMP la Primăria Sector 6

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns