Comunicat de presă – MApN: Vineri are loc în Drumul Taberei evenimentul ‘Armata — o școală altfel’, unde se va organiza o expoziție de echipamente, armament și tehnică militară

0
46

23 Aprilie – Ziua Forțelor Terestre În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Forțelor Terestre, al căror patron spiritual și ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință.

Vineri, 22 aprilie, la sediul instituției din strada Drumul Taberei, numărul 7H, între orele 11.00 și 14.00, în cadrul programului ‘Să știi mai multe, să fii mai bun’, va avea loc evenimentul ‘Armata — o școală altfel’, unde se va organiza o expoziție de echipamente, armament și tehnică militară folosite atât în cadrul activităților curente de instruire, cât și în misiunile din teatrele de operații. Vor fi prezentate exerciții demonstrative de intervenție a specialiștilor EOD, de supraviețuire și de cercetare. Elevi și studenți militari vor prezenta oferta educațională a instituțiilor de profil din compunerea forțelor terestre și algoritmul procesului de recrutare, selecție și admitere în învățământul militar.

693904401

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/04/18/comunicat-de-presa-mapn-10-04-58

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns