Comunicat de presă – Biblioteca Metropolitană București : Caravana Poveștilor ajunge în Parcul Drumul Taberei

0
18

N-ați aflat încă? În Septembrie Caravana Poveștilor ajunge în Parcul Circului. 11 si 18 Setembrie, de la ora 10.00 începe atelierul de lectură, unde Roxana Marin va pleca într-o călătorie imaginară în lumea poveștilor. De la 11.00 se dă startul jocurilor în aer liber și atelierelor creative, iar de la 18.00 bate gongul spectacolului de păpuși și marionete. Cei mici sunt rugați să nu-și uite acasă imaginația și buna dispoziție!

Accesul este liber și nu necesită înscriere prealabilă.

Caravana Poveștilor se desfășoară în continuare după următorul program:

11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)

18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

ALEE-PARC-DRUMUL-TABEREI2

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public.

Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro și la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns