Comunicat Biblioteca Metropolitană București: Caravana Poveștilor pornește spre Parcul Drumul Taberei

0
71

Pentru că Drumul Taberei este un cartier frumos și plin de copii zglobii, Caravana Poveștilor a programat penultimul său popas în parcul cu același nume, Duminica 11 Septembrie. Vom citi și vom povești cu tâlc la atelierul de lectură de la 10.00, iar apoi, ca pentru ultima zi de vacanță, vom picta, vom crea, vom râde și ne vom juca cât e ziua de lungă. La ora 18.00 ne vom ocupa locurile în fata scenei, pentru că Mămăligută anunță reprezentația de toamnă a îndrăgitei piese ‘Greierele și furnica’. Și pentru că luni începe școala, vă spunem la revedere în jur de 7 seara.

Toate activitățile proiectului sunt gratuite.

Ultima întâlnire cu Caravana Poveștilor va fi pe 18 septembrie în Parcul Drumul Taberei

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro și la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:

Marilena Chiriță, email. marilena.chirita@bibmet.ro.

Lasă un răspuns