Comandamentul NATO din Drumul Taberei, Bucuresti 6, inaugurat pe 3 septembrie. Va deveni Drumul Taberei tinta bombardierelor rusesti ? :)

0
159
Unitatea de Forţe integrate NATO va funcţiona în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, în incinta Statului Major al Forţelor Terestre.
Locaţia a fost ţinută secretă până astăzi de Ministerul Apărării Naţionale.
Cele două centre de comandă şi control NATO de la Bucureşti, unul de nivel brigadă şi unul de comandament special, vor fi operaţionale până la sfârşitul acestui an.

„Pe data de 3 septembrie, vom inaugura simultan, la ora 11:00, in toate cele sase state de pe granita de est a Uniunii Europene, comandamentele de tip NFIU, ocazie cu care se va ridica drapelul NATO si va fi inaugurat Comandamentul NATO care va functiona la noi, la Bucuresti”, a afirmat Mircea Dusa, citat de Agerpres.

stoltenber-iohannis1

FOTO : Vizita secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, în Drumul Taberei unde va functiona Unitatea de Forţe integrate NATO, 2 Iulie 2015

Parlamentul a aprobat, pe 23 iunie, cu unanimitate de voturi, o solicitare a presedintelui Klaus Iohannis privind infiintarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, sub denumirea NATO Force Integration Unit (NFIU), si a Comandamentului Multinational de Divizie, cu indicative de unitate militara, pe teritoriul Romaniei, in Garnizoana Bucuresti.
Cititi si  Vizita secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, în Drumul Taberei unde va functiona Unitatea de Forţe integrate NATO.    din 2 Iulie a acestui an.

Lasă un răspuns