Codul lui Oreste. Blestemul sectorului 6: Mutu vorbeste!

0
87

Sectorul 6 al Capitalei pare blestemat sa fie condus numai de lichele. Dupa patru ani de jaf samavolnic, coordonat de Cristian Poteras, argatul harparet, dar disciplinat al inculpatei Udrea Elena Gabriela, au urmat inca patru de combinatii paguboase pentru cetatean, dar infloritoare pentru gruparile infractionale dirijate de Rares Manescu, lacheul fugitului in Cuba, Dragos Dobrescu, patron Romprest si liderul Grupului de la Monaco.

Se pare ca PSD este la fel de suparat pe locuitorii sectorului 6, intrucat si-au propus sa-l arunce in cursa pentru locale pe Gabriel Mutu, urmarit penal de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si splare de bani. Exact omul potrivit la locul potrivit…

WP_20151004_001

Iata ce au retinut procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in cazul lui Gabriel Mutu: „Fata de acesta exista suspiciunea rezonabila ca a falsificat, prin atestarea ca reale a raporturilor comerciale, in facturile emise de societati comerciale de tip fantoma inscrisuri justificative, care au fost inregistrate in contabilitatea SC GM Activ Building Management SRL, si in baza carora s-au efectuat transferurile de bani din conturile SC GM Building Management SRL in conturile societatilor mentionate”.

Asadar, cu nimic mai prejos fata de ilustrii sai predecesori, mentionati mai sus, varianta lui Dragnea pentru bietii locuitori si intreprinzatori din sectorul 6, Mutu fiind senator PSD in perioada 2009-2013, a dispus transferul sumei  de 1.064 692 lei din conturile SC GM Activ Building Management SRL, in conturile a cinci dintre societatile de tip fantoma administrate de membrii unui  grupul infractional organizat. Ingineria financiara este simpla, ea derulandu-se la scara larga, in tara noastra. Banii au fost dobanditi, in final de Mutu, dupa ce suma a fost fractionata si transferata in conturile altor societati,  fiind apoi retrasa in numerar, in scopul ascunderii originii infractionale.

mai mult la :  http://m.codulluioreste.ro/blestemul-sectorului-6-mutu-vorbeste/

 

Lasă un răspuns