Clienţii din zona Drumul Taberei nu vor mai beneficia de transport gratuit, cu microbuzul companiei, la hipermarketul Auchan Drumul Taberei

0
88

Retailerul francez Auchan renunţă parţial la un serviciu oferit cumpărătorilor. Începând cu 18 ianuarie, clienţii din zona Drumul Taberei nu vor mai beneficia de transport gratuit, cu microbuzul companiei, la hipermarketul Auchan Drumul Taberei. „Vă informăm că transportul gratuit pentru clienţi va funcţiona până la data de 17 ianuarie. Din data de 18 ianuarie acest serviciu nu va mai fi disponibil”, se menţionează pe site-ul oficial al companiei.

Situaţia este similară şi în cazul microbuzelor care transportau clienţi la unitatea din Crângaşi a retailerului. În acest caz, serviciul a fost scos începând cu data de 1 ianuarie.

„În cazul celor doua hipermarketuri Crângaşi şi Drumul Taberei, mijloacele de transport în comun de suprafaţă acoperă foarte bine traseele clienţilor. Auchan vine în sprijinul clienţilor cu un serviciu de transport gratuit în cadrul a cinci hipermarketuri din Bucuresti şi în alte 10 magazine din celelalte oraşe unde suntem prezenti.”, au explicat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei.

auchanicrobuze_29430600

Compania menţionează însă ce celelate linii de maxi-taxi vor fi menţinute.

Retailerul francez Auchan a oferit linii gratuite de transport maxi-taxi încă de la intrarea în România, începând cu noiembrie 2006, când compania a inaugurat unitatea din Titan.

Auchan România operează 33 de hipermarketuri la nivel naţional, din care opt în Bucureşti şi are  11.000 de angajaţi.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/auchan-renunta-la-o-parte-dintre-microbuzele-pentru-clienti_113104.html#ixzz3xU3AMI2G

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns