Ciprian Ciucu, candidat sustinut de M10 (Monica Macovei) la primaria Bucurestiului, este din Drumul Taberei

0
107

Imediat după ce și-a anunțat candidatura de independent la Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu – care este susținut în demersul său de M10, partidul Monicăi Macovei – și-a dat demisia din funcția de președinte al Consiliului Național de Integritate.

Ciprian Ciucu se declară un „produs al Bucureștiului” și un candidat cinstit, pe care îl cunosc vecinii din bloc și cei cu care joacă baschet săptămânal. Are 38 de ani, vine din mediul ONG, a lucrat în București, a învățat în București și spune că este probabil singurul candidat cu șanse care vine dintr-un cartier „populat cu blocuri”, mai precis de la etajul 8 al unui bloc din Drumul Taberei.

Pe de altă parte, Mihai Polițeanu, lider Inițiativa România, spunea în urmă cu o săptămână, tot la  „24 de minute”, că ar trebui creată o alianță civică pentru alegerile din București împotriva marilor partide. El spunea că Ciprian Ciucu și Nicușor Dan ar fi candidați onorabili și cinstiți și tocmai de aceea, retragerea unuia dintre ei ar fi  „soluția rațională și în beneficiul celor care au ieșit în stradă”.

Despre strategii de campanie, posibilă retragere, dar și despre ce înseamnă integritatea aleșilor locali a discutat Florin Negruțiu cu Ciprian Ciucu la emisiunea „24 de minute” de la Digi24.

 

Ciprian Ciucu „Eu vin cu o viziune integrată asupra Bucureștiului și îmi propun să reformez Bucureștiul mai profund, pentru că știu ce înseamnă ca o unitate să fie funcțională”, spune Ciprian Ciucu. „Oamenii trăiesc în București în șase orașe diferite. Dacă ne uităm la venitul Primăriei, în sectorul 1 sunt 78 de mii de persoane juridice care plătesc taxe şi impozite”, a arătat Ciprian Ciucu.

 

24 de minute | Ciprian Ciucu: Mi-aș dori foarte mult votul liberal clasic

Lasă un răspuns