Cine ucide copacii din Parcul Drumul Taberei? Protest civic al cetățenilor, sâmbătă, împotriva dezastrului ecologic din parc

0
40

Peste 100 de copaci s-au uscat în Parcul Drumul Taberei în urma lucrărilor de modernizare desfășurate în zonă. În plus, conform grupului „Salvați Parcul Drumul Taberei“, defrișările ilegale de copaci în parc continuă. Grupul civic cere Gărzii de Mediu și Primăriei Sectorului 6 să intervină pentru replantarea copacilor distruși.

Protestul cetățenilor din Sectorul 6 este programat pentru sâmbătă, între orele 11-13, la intrarea în Parcul Drumul Taberei din intersecția străzilor Brașov și Drumul Taberei.

MEC_0051-1024x680

Redăm apelul Grupului Salvați Parcul Drumul Taberei postat pe Facebook:

„Grupul Salvați Parcul Drumul Taberei organizează în data de 10 octombrie 2015, între orele 11 și 13, la intrarea în Parcul Drumul Taberei din intersecția străzilor Brașov și Drumul Taberei, sector 6, o acțiune de protest pentru a atrage atenția autorităților și locuitorilor asupra dezastrului ecologic din Parcul Drumul Taberei și asupra deficiențelor așa zisei modernizări.

mai mult la :  http://www.romaniacurata.ro/cine-ucide-copacii-din-parcul-drumul-taberei-protest-civic-al-cetatenilor-sambata-impotriva-dezastrului-ecologic-din-parc/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns