Cetateanul.net : Senatorul penal Gabriel Mutu vrea șef PSD sector 6. El este trimis în judecată pentru grup infracțional organizat

0
241

Gestul premierului Victor Ponta, de a se suspendat din PSD pentru că este anchetat de către DNA, se pare că nu i-a pus pe gânduri pe ceilalți PSD-iși care au probleme cu legea. Mai grav este faptul că lideri PSD susțin membrii PSD trimiși deja în judecată pentru fapte grave de corupție în funcții de conducere.

img_9127

În cadrul conferinței Organizației PSD Sector 6 s-a votat în unanimitate conducerea Sectorului 6 al PSD, susțin surse politice. Ședința Conferinței Organizației PSD Sector 6, a fost prezidată de către Ecaterina Andronescu, preşedinte interimar al PSD Bucureşti.La această Conferință au mai participat și o serie de lideri PSD printre care Codrin Ștefănescu, Mihnea Costoiu, Cristian Rizea și Mihai Sturzu.

A fost vot deschis privind structura PSD Sector 6 : Senatorul Gabriel Mutu-președinte PSD Sector 6, doi președinți executivi – Gabriel Petrea (actualul vice-primar al sectorului 6) și deputatul Bogdan Mihăilescu. Au mai fost votați 18 vicepreședinți și un număr de 128 de membri ai Consiliului politic PSD Sector 6.Toți au fost validați în unanimitate, scrie ecopolitic.ro

Potrivit surselor noastre, Ecaterina Andronescu negociează numirea lui Mutu- candidat PSD la locale pentru funcția de edil al Sectorului 6.

Cum susține PSD un senator acuzat de grup infracțional organizat

Urmărit penal pentru organizarea de grup infracțional și spălare de bani, senatorul Gabriel Mutu vrea să ajungă edil al Sectorului 6 al Capitalei. Recent, acesta s-a plimbat prin sector cu oameni care purtau veste inscripționate Mutu, iar angajații Administrației Domeniului Public au fost scoși să facă curățenie pe traseul ales de senatorul penal, care s-a folosit de ei să facă campanie. Spunea oamenilor că face curățenie în sector.

Senatorul Gabriel Mutu (PSD) şi deputatul Mario Ernest Caloianu (UNPR) sunt urmăriţi penal în dosarul în care procurorii DIICOT l-au reţinut pe Dragoş Nedelcu, fost membru în CA al Realitatea Media, suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii și polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate — IGPR au anihilat activitatea unui grup infracțional organizat specializat în evaziune fiscală și spălare a banilor proveniți din infracțiuni.

 

mai mult la :  http://cetateanul.net/articol-principal/senatorul-penal-gabriel-mutu-vrea-sef-psd-sector-6-el-este-trimis-in-judecata-pentru-grup-infractional-organizat/

 

Lasă un răspuns